Βίντεο: Μάστορας ανοίγει τηλέφωνο για να δει γιατί δεν δουλεύει...

Clipboard01-5

H συγκεκριμένη συσκευή κρύβει πολλές και αηδιαστικές εκπλήξεις

Όταν εργάζεσαι σε παλιές εγκαταστάσεις, κτήρια ή σπίτια, δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις. Κάνεις το σταυρό σου, οπλίζεσαι με θάρρος και προχωράς.

Όπως κάνει και ο πρωταγωνιστής του βίντεο, ο οποίος αν κρίνουμε από το όνομα «Anastasios Theoharis», που εμφανίζεται στα πρώτα δευτερόλεπτα στο πάνω μέρος του βίντεο, έχει ελληνικές ρίζες.

Ο τύπος λοιπόν δουλεύει σε έναν παλιό χώρο κάπου στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Εντοπίζει ένα παλιό τηλέφωνο τοίχου, το οποίο δε λειτουργεί. Κάθε μάστορας που σέβεται τον εαυτό του (και τον πελάτη βεβαίως βεβαίως) για να εκστομίσει τη λέξη «χάλασε, είναι για πέταμα» θα πρέπει να είναι απόλυτα σίγουρος. Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν η «εγχείρηση» κρίνεται απαραίτητη ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της βλάβης.

Μόνο που η συγκεκριμένη συσκευή κρύβει πολλές και αηδιαστικές εκπλήξεις. Ανοίγοντας το καπάκι της βάσης αποκαλύπτεται η αιτία του κακού, καθώς μέσα σε αυτήν υπήρχαν ένα σωρό νεκρές κατσαρίδες που κάλυπταν σχεδόν όλο το εσωτερικό της! Δεν πτοήθηκε από το θέαμα, έβγαλε το κάλυμμα και με ένα κατσαβίδι απομάκρυνε τα πτώματα. Το αν λειτούργησε ξανά το τηλέφωνο δεν το γνωρίζουμε...

ΣΧΟΛΙΑ (3)

nikos

Σιγά το περίεργο. Το και εγώ βρήκα τέτοια φωλιά μέσα σε ένα ραδιοκασετόφωνο. Στην δική μου περίπτωση ήταν ζωντανές και περισσότερες. Τις φωλιές τις φτιάχνουν σε μέρη ζεστά. π.χ πίσω απο το ψυγείο και γύρω από μετασχηματιστές μηχανημάτων που τα αφήνουμε συνέχεια στην μπρίζα. Σύνηθες η βλάβη υψηλής τάσης σε παλιές τηλεοράσεις, από κατσαρίδα που ψήθηκε και βραχυκύκλωσε.

Πεινασμένος Έλλην

Τις πήρε για να τις φάει το μεσημέρι!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ζουν άνθρωποι σε αυτή την τρύπα;;; Μετά σου λένε ότι η Αυστραλία είναι προοδευμένη χώρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης