Κόρμπιν σε Μέι: Κάνε πέρα και άσε τους ικανούς να κυβερνήσουν

Κόρμπιν σε Μέι: Κάνε πέρα και άσε τους ικανούς να κυβερνήσουν

Αν η Μέι δεν προχωρήσει στις ευρείες αλλαγές που απαιτούνται για μια συμφωνία, τότε πρέπει να κάνει στην άκρη και να αφήσει εκείνους που μπορούν να κυβερνήσουν, σχολίασε ο Κόρμπιν

corbyn
Η κυβέρνηση έχει χάσει τον έλεγχο των εξελίξεων, δήλωσε ο Τζέρεμι Κόρμπιν, μετά την απόφαση της Τερέζα Μέι να αναβάλει την ψηφοφορία για το Brexit στο κοινοβούλιο.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός είπε πως θα επιστρέψει στις Βρυξέλλες για να συζητήσει με τους Ευρωπαίους τις ανησυχίες του κοινοβουλίου. Αν η Μέι δεν προχωρήσει στις ευρείες αλλαγές που απαιτούνται για μια συμφωνία, τότε πρέπει να κάνει στην άκρη και να αφήσει εκείνους που μπορούν να κυβερνήσουν, σχολίασε ο Κόρμπιν.

«Η πρωθυπουργός προσπαθεί να εξαγοράσει μια τελευταία ευκαιρία για να σώσει τη συμφωνία», τόνισε ο ηγέτης των Εργατικών. «Δεν έχει κανένα νόημα να φέρει την ίδια συμφωνία, η οποία είναι ξεκάθαρο ότι δεν στηρίζεται από τη Βουλή των Κοινοτήτων. Το να φέρει την ίδια, πρόχειρη συμφωνία δεν θα αλλάξει τα θεμελιώδη ελαττώματά της, ούτε τις αντιρρήσεις που εκφράζονται από βουλευτές όλων των κομμάτων», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης