Ιταλία: «Ξήλωσαν» τη μαφία της Καλαβρίας οι Αρχές - 90 συλλήψεις σε πολλές χώρες

italy-police

Οι κατηγορίες αφορούν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διεθνή διακίνηση ναρκωτικών και εικονική κατοχή περιουσιακών στοιχείων

Τις περασμένες ώρες πραγματοποιήθηκε διεθνής επιχείρηση με ενενήντα συλλήψεις μελών της μαφίας της Καλαβρίας, Ντράγκετα. Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία, Βέλγιο και σε χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Οι κατηγορίες αφορούν ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, διεθνή διακίνηση ναρκωτικών και εικονική κατοχή περιουσιακών στοιχείων. «Δημιουργήθηκε επιχειρησιακό δίκτυο το οποίο επέτρεψε να διατεθούν, στην Ευρώπη, τόνοι κοκαίνης», γράφει η διαδικτυακή έκδοση της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica.

Στην Ολλανδία, μέλη της οργάνωσης τουρκικής καταγωγής φέρονται να έφτιαχναν διπλούς πάτους σε αυτοκίνητα και φορτηγά, με στόχο την μεταφορά των ναρκωτικών σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Γειά σου , Δημήτρη !

Εδώ στην Ελλάδα οι εξαθλιωμένοι Παλαιστίνιοι και οι υλιστές ΚΚΕ είναι πιθανοί συμμετέχοντες στο ήδη στημμένο δίκτυο. Έχω δει φάτσες που παραπέμπουν στη Σικελία , επί της Ηπείρου (σταθμός Λαρίσης) κοντά στο 2004 . Επίσης , έχουν ήδη εφαρμοστεί γκατζετάκια που βλάπτουν τη σπονδυλική στήλη μέσω ξύλινου πατώματος , μεταξύ 2 διαφορετικών όρόφων. Θύματα της μαφίας εδώ είναι , ευθύς εξαρχής, οι δύστυχοι εθελοντές του 2004 που έδωσαν την άδεια στη διεφθαρμένη μας αστυνομία να τους παρακολουθεί με όλα τα δυνατά μέσα. Πιστεύω ότι έχουν τοποθετηθεί και πομποί στα δόντια των στόχων (red flag αν σας οριζοντιώσει ο οδοντίατρος για σφράγισμα) .Δυστυχώς , με τη βοήθεια της AI , έχει καταστεί προβλέψιμη εκ των προτέρων η όποια λήψη αποφάσεων των στόχων.Η ντραγκέντα είναι εδώ , βοηθούντως ανθρώπων Τουρκικής καταγωγής -η αιώνια μάστιγα της Ελλάδας !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

strasbrg02

Βίντεο από το σημείο της επιχείρησης - Είχε πάνω του ένα όπλο και ένα μαχαίρι - Ο μαροκινής καταγωγής Γάλλος εντοπίστηκε σε αποθήκη στην περιοχή Meinau, κοντά στη συνοικία Neudorf που ήταν αποκλεισμένη από νωρίς το απόγευμα

13