Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Δυτική όχθη

Νεκρός Παλαιστίνιος από ισραηλινά πυρά στη Δυτική όχθη

Tο επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε ότι ισραηλινές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη Τουλκαρέμ και πραγματοποίησαν εφόδους σε πολλά σπίτια και ότι ένα πλήθος συγκεντρώθηκε στην περιοχή

jpeg
Oι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν σήμερα έναν Παλαιστίνιο στη διάρκεια συγκρούσεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν παλαιστίνιοι αξιωματούχοι.
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι στρατιώτες του άνοιξαν πυρ στη διάρκεια βίαιης σύγκρουσης, όπως την χαρακτήρισε. Δεν έκανε ωστόσο λόγο για απώλειες.

Το επίσημο παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων WAFA μετέδωσε ότι ισραηλινές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη Τουλκαρέμ και πραγματοποίησαν εφόδους σε πολλά σπίτια και ότι ένα πλήθος συγκεντρώθηκε στην περιοχή.

Μια εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού είπε ότι ενώ η επιχείρηση των στρατιωτών βρισκόταν σε εξέλιξη, “προκλήθηκε μια βίαιη σύρραξη κατά την οποία δεκάδες Παλαιστίνιοι πέταξαν πέτρες. Οι ισραηλινοί στρατιώτες απάντησαν με τη χρήση μέσων καταστολής ταραχών και στη συνέχεια έκαναν χρήση αληθινών πυρών”.

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι του τομέα υγείας είπαν ότι ένας 22χρονος σκοτώθηκε όταν δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι.

Τα ισραηλινά στρατεύματα πραγματοποιούν συχνά εφόδους στη Δυτική Όχθη για την σύλληψη ύποπτων ενόπλων. Το Ισραήλ κατέλαβε την περιοχή στη διάρκεια του Πολέμου των Έξι Ημερών το 1967

Κλείσιμο
Οι Παλαιστίνιοι επιδιώκουν την ίδρυση αυτόνομου παλαιστινιακού κράτους στη Δυτική Όχθη και την Λωρίδα της Γάζας με πρωτεύουσά του την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης