Κλείστε θέση στο Ηello Kitty Train!

Κλείστε θέση στο Ηello Kitty Train!

Eνα υπερσύγχρονο τρένο ντυμένο στα ροζ χρώματα της γνωστής γατούλας μονοπωλεί τις ράγες της κεντρικής και νότιας Ιαπωνίας

hellokitty01

Εάν βρεθείτε σε road trip στην Ιαπωνία και κάπου μεταξύ Κιότο, Οσάκα και Χιροσίμα σας προσπεράσει ένας ροζ σίφουνας, μην εκπλαγείτε! Θα είναι το νέο τρένο της Hello Kitty που ξεπερνά τα 200 χλμ την ώρα! 
Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο συρμό, με αεροδυναμικό σχεδιασμό (bullet train) και... πιλότο την λευκή γατούλα με τον ροζ φιόγκο, το οποίο ξεκίνησε τα δρομολόγιά του στην κεντρική και νότια Ιαπωνία τον περασμένο Ιούλιο και ήδη σχηματίζονται ουρές για μια θέση.

Η γνωστή ψιψίνα που σχεδιάστηκε για πρώτη φορά  το 1974  από την Γιούκο Σιμίτζου, αλλά αναπτύχθηκε από τον Γιούκο Γιαμαγκούτσι, σήμερα αποτελεί ένα από τα πλέον ευπώλητα brand διεθνώς: Ποιος από μας δεν έχει αγοράσει έστω και μια φορά στη ζωή του μια τσάντα, μπλουζάκι, πυτζάμες και κάλτσες Hello Kitty για την κόρη, την ανιψιά ή τη βαφτιστήρα του;

Η γιαπωνέζα γατούλα λοιπόν κοσμεί πλέον τα νέα τρένα, και όχι μόνο στους συρμούς εξωτερικά, αλλά και τις καμπίνες, τις θέσεις, τα ντουλαπάκια και τους δίσκους του φαγητού, μεταμορφώνοντας τα τρένα σε κινητά μουσεία Hello Kitty!

Tα διαθέσιμα δρομολόγια στο site της εταιρείας είναι -προς το παρόν- μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου κι εκεί μπορεί να βρεί κανείς κάθε πληροφορία για την έκδοση εισιτηρίων. Πάντως η τιμή δεν είναι διόλου απαγορευτική, μιας και  η έκδοση, π.χ., 5νθήμερης κάρτας για ένα δρομολόγιο από την Οσάκα έως τη Χιροσίμα κοστίζει 105 ευρώ (13.500 γιεν- για άτομα άνω των 12 ετών) και 50 ευρώ (6.500 γιεν - για παιδιά έως 6 ετών)

hellokitty02
hellokitty03
hellokitty06
hellokitty05
hellokitty04



Πηγή: Hello Kitty Shinkansen 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης