Κόρμπιν: Δεν έχω διαβάσει όλη τη συμφωνία ΕΕ – Βρετανίας για το Brexit

Κόρμπιν: Δεν έχω διαβάσει όλη τη συμφωνία ΕΕ – Βρετανίας για το Brexit

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν πιάστηκε... αδιάβαστος στη συμφωνία της Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες, που έχει προκαλέσει πολιτική κρίση στη χώρα – Παρόλα αυτά υποστήριξε ότι θα έκανε καλύτερη δουλειά στις διαπραγματεύσεις

20080798
Συνειρμούς... περασμένων ετών (τουλάχιστον για την Ελλάδα) προκαλεί ο ηγέτης των Εργατικών της Μεγάλης Βρετανίας Τζέρεμι Κόρμπιν, που παραδέχθηκε ότι δεν έχει διαβάσει όλη τη συμφωνία που πέτυχε η Τερέζα Μέι με τις Βρυξέλλες για το Brexit, που αν και υπερβαίνει τις 500 σελίδες έχει δοθεί εδώ και ημέρες στη δημοσιότητα.

«Έχω διαβάσει αρκετά από τη συμφωνία» περιορίστηκε να πει στο Sky News, προσθέτοντας ότι έχει διαβάσει αρκετές αναλύσεις και περιλήψεις.

Παρότι... αδιάβαστος, ο Κόρμπιν υποστήριξε ότι οι Εργατικοί θα έκαναν καλύτερη δουλειά στις διαπραγματεύσεις για το Brexit από την πρωθυπουργό, ενώ επανέλαβε την αντίθεσή του στη συμφωνία, καθώς όπως είπε, θα κάνει πιο πτωχή τη Βρετανία και χωρίς εγγυήσεις για τα δικαιώματα των εργαζομένων.

«Ένα δεύτερο δημοψήφισμα δεν είναι επιλογή για το σήμερα»

Ο Κόρμιν υποστήριξε ότι ένα δεύτερο δημοψήφισμα για το Βrexit είναι μεν επιλογή αλλά όχι για το σήμερα. «Είναι μια επιλογή για το μέλλον, αλλά δεν είναι μια επιλογή για το σήμερα, διότι εάν είχαμε αύριο ένα δημοψήφισμα, πάνω σε τι θα ήταν; Ποιο θα ήταν το ερώτημα;» ανέφερε.

Πάντως, υποστήριξε ότι η Βρετανία θα πρέπει να παραμείνει σε μόνιμη τελωνειακή σύνδεση με την ΕΕ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης