Κόρμπιν: Αν ο υπουργός Brexit δεν στηρίζει τη συμφωνία, τότε δεν μπορούν και οι βουλευτές

Κόρμπιν: Αν ο υπουργός Brexit δεν στηρίζει τη συμφωνία, τότε δεν μπορούν και οι βουλευτές

Ο ηγέτης των Εργατικών τόνισε ότι η συμφωνία για το Brexit είναι «τεράστια και επιζήμια αποτυχία»  - «Η συμφωνία δεν ανταποκρίνεται στις έξι προϋποθέσεις των Εργατικών»

20098091
Πυρά κατά της Τερέζα Μέι εξαπέλυσε ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, που κατηγόρησε την Βρετανίδα πρωθυπουργό ότι ωθεί την κυβέρνησή της προς το χάος. Όπως τόνισε, η συμφωνία για το Brexit που είναι μια «τεράστια και επιζήμια αποτυχία».

«Η συμφωνία για την αποχώρηση και η πολιτική δήλωση αντιπροσωπεύουν μια τεράστια και επιζήμια αποτυχία», δήλωσε ο Κόρμπιν στη Βουλή των Κοινοτήτων αφού η πρωθυπουργός παρουσίασε σήμερα το σχέδιό της για το Brexit, προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση ... βρίσκεται σε χάος».

Σύμφωνα με τον Κόρμπιν, η συμφωνία της Μέι δεν εμπεριέχει τις έξι προϋποθέσεις που έθεταν οι Εργατικοί.

«Μετά από δύο χρόνια άτσαλων διαπραγματεύσεων, η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία που παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές της πρωθυπουργού και δεν συγκεντρώνει τις έξι προϋποθέσεις μας», ανέφερε.

Κλείσιμο
Μάλιστα, σχολίασε και την παραίτηση του Ντόμινικ Ράαμπ λέγοντας ότι όταν ο υπουργός Brexit δεν μπορεί να στηρίξει τη συμφωνία, ούτε οι βουλευτές μπορούν να τη στηρίξουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης