Κόρμπιν: Αν ο υπουργός Brexit δεν στηρίζει τη συμφωνία, τότε δεν μπορούν και οι βουλευτές

20098091

Ο ηγέτης των Εργατικών τόνισε ότι η συμφωνία για το Brexit είναι «τεράστια και επιζήμια αποτυχία»  - «Η συμφωνία δεν ανταποκρίνεται στις έξι προϋποθέσεις των Εργατικών»

Πυρά κατά της Τερέζα Μέι εξαπέλυσε ο ηγέτης των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, που κατηγόρησε την Βρετανίδα πρωθυπουργό ότι ωθεί την κυβέρνησή της προς το χάος. Όπως τόνισε, η συμφωνία για το Brexit που είναι μια «τεράστια και επιζήμια αποτυχία».

«Η συμφωνία για την αποχώρηση και η πολιτική δήλωση αντιπροσωπεύουν μια τεράστια και επιζήμια αποτυχία», δήλωσε ο Κόρμπιν στη Βουλή των Κοινοτήτων αφού η πρωθυπουργός παρουσίασε σήμερα το σχέδιό της για το Brexit, προσθέτοντας: «Η κυβέρνηση ... βρίσκεται σε χάος».

Σύμφωνα με τον Κόρμπιν, η συμφωνία της Μέι δεν εμπεριέχει τις έξι προϋποθέσεις που έθεταν οι Εργατικοί.

«Μετά από δύο χρόνια άτσαλων διαπραγματεύσεων, η κυβέρνηση έφερε μια συμφωνία που παραβιάζει τις κόκκινες γραμμές της πρωθυπουργού και δεν συγκεντρώνει τις έξι προϋποθέσεις μας», ανέφερε.

Μάλιστα, σχολίασε και την παραίτηση του Ντόμινικ Ράαμπ λέγοντας ότι όταν ο υπουργός Brexit δεν μπορεί να στηρίξει τη συμφωνία, ούτε οι βουλευτές μπορούν να τη στηρίξουν.

ΣΧΟΛΙΑ

χαχα

Οι εργατικοί νεοδημοκράτες τι θα αποφάσιζαν άραγε

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

FRIED-CHICKEN-REMAINS-KING

Όταν κάποτε δεν θα έχει απομείνει ούτε ένας άνθρωπος στη Γη, τα διάσπαρτα απολιθωμένα κόκαλα των κοτόπουλων θα είναι αυτά που θα αποτελούν το «σήμα κατατεθέν» της σύγχρονης γεωλογικής εποχής

gilet-jaune

Το AP επικαλείται τις περιπτώσεις δώδεκα καταστημάτων - Συγκεκριμένα, τα έξι από αυτά, στο Κάιρο, ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι δεν πωλούν πλέον κίτρινα γιλέκα

eu_terrorism

Βάσει εμπεριστατωμένης μελέτης, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προτείνει συστάσεις για την καταπολέμηση της ριζοσπαστικοποίησης, τη βελτίωση της διαλειτουργικότητας των δεδομένων και την υποστήριξη των θυμάτων