Αμερικανίδα φυλακίστηκε για... αρπαγή αστακού!

Αμερικανίδα φυλακίστηκε για... αρπαγή αστακού!

Η 42χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν άρχισε να προκαλεί φασαρία στο εστιατόριο με αποτέλεσμα ο διευθυντής να της ζητήσει να αποχωρήσει

woman-stole-lobster-while-drunk-feature
Στη φυλακή για τον πλέον περίεργο λόγο κατέληξε μια γυναίκα από τη Φλόριντα.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος «The Smoking Gun», η Kimberly Gabel άρπαξε έναν ζωντανό αστακό από το εστιατόριο που επισκέφθηκε το Σάββατο 10/11 στο Σεντ Πίτερσμπεργκ και το έσκασε.

Η 42χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης όταν άρχισε να προκαλεί φασαρία στο εστιατόριο με αποτέλεσμα ο διευθυντής να της ζητήσει να αποχωρήσει. Εκείνη άρχισε να τον βρίζει, ενώ στη συνέχεια άρπαξε από μια δεξαμενή με νερό έναν αστακό και βγήκε από την μπροστινή πόρτα του καταστήματος. Λίγη ώρα αργότερα ένας αστυνομικός παρατήρησε μια γυναίκα που μύριζε αλκοόλ να περπατά με έναν αστακό στο χέρι, λέγοντας ασυναρτησίες. Εκείνη συνέχισε να βωμολοχεί λέγοντας πως δεν ξέρει τι κάνει με τον αστακό στα χέρια, καθώς έχει πάθει «μπλακ άουτ από το ποτό», ενώ υποστήριξε πως «δεν την ένοιαζε γιατί δεν έκανε κάτι κακό».

Σύμφωνα με το «The Smoking Gun» η 42χρονη συνελήφθη με την κατηγορία της ανάρμοστης συμπεριφοράς λόγω μέθης και οδηγήθηκε στη φυλακή από όπου και αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας εγγύηση 100 δολαρίων.

Δεν είναι η πρώτη φορά, πάντως, που έχει «πάρε-δώσε» με την αστυνομία καθώς, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, στο παρελθόν έχει συλληφθεί για κλοπή, κατοχή ναρκωτικών, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, διάρρηξη και καταπάτηση ξένης περιουσίας...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης