Γαλλία: Sold out τα εισιτήρια για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της Μισέλ Ομπάμα

Γαλλία: Sold out τα εισιτήρια για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της Μισέλ Ομπάμα

Σε λιγότερες από 24 ώρες, οι θέσεις εξαντλήθηκαν, σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο που πραγματοποιεί τη διανομή – Η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της Μισέλ Ομπάμα  θα γίνει στις 5 Δεκεμβρίου

20320283
Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της Μισέλ Ομπάμα στο Παρίσι, καθώς 4.000 θέσεις εξαντλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες.

Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο Fayard , «οι θέσεις για την ιδιαίτερη αυτή βραδιά, που έχει προγραμματιστεί για την 5η Δεκεμβρίου του 2018 στο Seine Musicale, έχουν ήδη κλείσει. Όλα τα εισιτήρια πουλήθηκαν σε λιγότερο από 24 ώρες στη Γαλλία».

Μάλιστα, η ανακοίνωση της επίσκεψης της Μισέλ Ομπάμα στις 5 Δεκεμβρίου έγινε μόλις χθες.

Οι έχοντες εισιτήριο θα παρακολουθήσουν την παρουσίαση του «Becoming», που είναι και ο τίτλος της αυτοβιογραφίας της τέως Πρώτης Κυρίας. Η τιμή των εισιτηρίων (στην οποία περιλαμβάνεται κι ένα αντίτυπο του βιβλίου) κυμάνθηκε μεταξύ 54-99 ευρώ. Το 10% ήταν ήδη κλεισμένες και προσφέρθηκαν σε «νέους» μέσω συλλόγων.

Το «Becoming» κυκλοφόρησε παγκοσμίως χθες Τρίτη και μεταφράστηκε σχεδόν ταυτόχρονα σε περίπου 30 γλώσσες.

Στην αυτοβιογραφία της, η 54χρονη σήμερα Μισέλ Ομπάμα αποτυπώνει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να γίνει μητέρα, την έλλειψη ενδιαφέροντος για την πολιτική, καθώς και την οργή της για τον Ντόναλντ Τραμπ, όταν αμφισβήτησε την υπηκοότητα του Μπαράκ Ομπάμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης