Καψόνι από συμπαίκτες στον Τράε Γιανγκ: Του γέμισαν το πανάκριβο αυτοκίνητο με ποπ κορν

Καψόνι από συμπαίκτες στον Τράε Γιανγκ: Του γέμισαν το πανάκριβο αυτοκίνητο με ποπ κορν

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με το Ντιτρόιτ, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη που εντάσσεται στο πλαίσιο του καθιερωμένου καψωνιού που κάνουν οι παλιοσειρές των Χοκς στους rookies

gd0ydf9
O Τράε Γιανγκ θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα που αγωνίζονται αυτή τη στιγμή στο NBA.

Ο 20χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ επιλέχθηκε στην 5η θέση του φετινού ντραφτ από τους Ντάλας Μάβερικς, αλλά αγωνίζεται με τα χρώματα των Ατλάντα Χοκς στους οποίους παραχωρήθηκε στο πλαίσιο ανταλλαγών.

Με το «καλημέρα» έχει δείξει τα δόντια του στο NBA έχοντας στα πρώτα του 12 ματς μέσο όρο 17,4 πόντους, 9,6 ασίστ και 4,2 ριμπάουντ.

Το εκρηκτικό του ξεκίνημα τον καθιστά ως έναν εκ των βασικών υποψηφίων για τον τίτλο του κορυφαίου πρωτοεμφανιζόμενου (rookie) της σεζόν 2018-19.

Με τα χρήματα που πήρε υπογράφοντας το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο αξίας 15,2 εκατομμυρίων δολαρίων, αποφάσισε να κάνει δώρο στον εαυτό του ένα ακριβό αυτοκίνητο. Έδωσε έτσι 140.000 δολάρια για να αποκτήσει ένα Audi R8 σε χρώμα μαύρο ματ, το οποίο έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο καθώς όπως είπε είναι το πρώτο αυτοκίνητο που αγοράζει με δικά του χρήματα.

Την Παρασκευή ωστόσο, λίγες ώρες πριν τον αγώνα με το Ντιτρόιτ, τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη που εντάσσεται στο πλαίσιο του καθιερωμένου καψωνιού που κάνουν οι παλιοσειρές των Χοκς στους rookies.

Κλείσιμο
Φθάνοντας στο αυτοκίνητό του διαπίστωσε ότι η καμπίνα του ήταν γεμάτη από ποπ κορν. Και όταν λέμε γεμάτη, το εννοούμε. Να ανοίγει η πόρτα και το ποπ κορν να ξεχειλίζει, σε τέτοιο βαθμό που να μη μπορεί άνθρωπος να μπει μέσα.

Trae Young gets the "Car Full of Popcorn" rookie prank


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης