Τουρκία: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Χακάρι - 25 τραυματίες

Τουρκία: Έκρηξη σε στρατιωτική βάση στο Χακάρι - 25 τραυματίες

Σύμφωνα το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, άλλοι επτά στρατιώτες αγνοούνται - Ελαττωματική οβίδα που εκτοξεύτκε από το πυροβολικό η αιτία του ατυχήματος

hakkar
Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε στρατιωτική βάση στην πόλη Χακάρι της νοτιοδυτικής Τουρκίας  με συνέπεια να τραυματιστούν αρκετοί στρατιώτες.

Όπως ανακοίνωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, 25 στρατιώτες τραυματίστηκαν από ελαττωματική οβίδα, ενώ άλλοι επτά αγνοούνται.

«Στο Χακάρι σημειώθηκε ατύχημα στην βάση μας στην περιοχή, η οποία πιθανότατα προκλήθηκε από ελαττωματική βολή οβίδας που εκτοξεύτηκε από το πυροβολικό. Από το ατύχημα τραυματίστηκαν 25 στρατιώτες μας, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Επίσης, ξεκίνησε έρευνα για επτά στρατιώτες μας που αγνοούνται», αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας.

Η έκρηξη σημειώθηκε τη στρατιωτική βάση του Σουνγκού Τεπέ, στην περιοχή Σεμντινλί, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και το Ιράν.

Ασαφές παραμένει αν το ατύχημα αυτό σημειώθηκε στο πλαίσιο κάποιας άσκησης ή κατά τη διάρκεια κάποιας επιχείρησης του στρατού.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης