Πώς ένας σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι του αφεντικού του σε ζωντανό εφιάλτη

Πώς ένας σκύλος μετέτρεψε το γαμήλιο ταξίδι του αφεντικού του σε ζωντανό εφιάλτη

«Έτρεμα και έκανα εμετό. Ήταν μια εφιαλτική εμπειρία», σχολίασε 26χρονος σεφ

dog-lover-hand-paws
Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία ξεκίνησε για το γαμήλιο ταξίδι στο Μπαλί, αλλά φτάνοντας στην Ινδονησία το ονειρεμένο ταξίδι τους μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Οι αρχές της Ινδονησίας δεν τους επέτρεψαν να φτάσουν στον τελικό τους προορισμό καθώς από το διαβατήριο του Daniel Farthing έλειπε ένα κομμάτι το οποίο είχε καταστρέψει μασώντας το προ τετραετίας το λαμπραντόρ του!

Με το ίδιο διαβατήριο, πάντως, είχε ταξιδέψει σε διάφορα μέρη της Ευρώπης χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα, ενώ πριν αναχωρήσουν για το ταξίδι, οι βρετανικές αρχές τους είχαν διαβεβαιώσει πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, από τη στιγμή που το κομμάτι που έλειπε από το επίσημο έγγραφο δεν περιείχε πληροφορείς ταυτοποίησης.

Φτάνοντας ωστόσο στην Ινδονησία, οι αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο στη χώρα και ανάγκασαν το ζευγάρι να πάρει την επόμενη πτήση για να επιστρέψει στην πατρίδα του. Και όλα αυτά μέσα σε 48 ώρες.

Κλείσιμο
Η δοκιμασία πήρε ακόμα πιο δραματική τροπή καθώς στη Σιγκαπούρη, ο Daniel τέθηκε υπό κράτηση. Επί επτά ώρες ήταν κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο με άλλα 30 άτομα, γεγονός που τον έκανε να αισθανθεί σαν εγκληματίας.

«Έτρεμα και έκανα εμετό. Ήταν μια εφιαλτική εμπειρία», σχολίασε ο 26χρονος σεφ στην Mirror.

«Παντρευτήκαμε πέρσι και σχεδιάζαμε το γαμήλιο ταξίδι μας για να γιορτάσουμε την πρώτη μας επέτειο γάμου», είπε από την πλευρά της η 25χρονη Tia η οποία χαρακτήρισε «τρομακτικές» τις ώρες που πέρασε μακριά από τον σύζυγό της.

«Όταν επιστρέψαμε στο Heathrow μια αεροσυνοδός κοίταξε το διαβατήριο και είπε "γι' αυτό προκλήθηκε τόσο μεγάλη αναστάτωση;"».

Μπορεί το γαμήλιο ταξίδι να μην εξελίχθηκε όπως το φαντάζονταν, το βέβαιο όμως είναι ότι θα τους μείνει αξέχαστο...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης