Από εμβοές υποφέρει η πιο γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της Βρετανίας

Από εμβοές υποφέρει η πιο γνωστή τηλεπαρουσιάστρια της Βρετανίας

Η 47χρονη Σουζάνα Ρέιντ αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της μέσω Twitter 

susanna-reid
H πιο δημοφιλής τηλεπαρουσιάστρια της Βρετανίας προκαλεί συγκίνηση στους συμπολίτες της μιλώντας ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία δέκα χρόνια .

Η 47χρονη Σουζάνα Ρέιντ, δημοσιογράφος της υψηλότερης σε τηλεθέαση εκπομπής στη Βρετανία, «Good Morning Britain», αποκάλυψε μέσω Twitter ότι υποφέρει από εμβοές, ακούει δηλαδή θορύβους που δεν προκαλούνται από εξωτερικούς παράγοντες.

H Βρετανή τηλεπαρουσιάστρια, μητέρα τριών παιδιών, υποστήριξε ότι, μετά τη γέννηση του γιου της, Φιν, ο οποίος σήμερα είναι 13 ετών, άρχισε να ακούει θορύβους. Απευθυνόμενη στους 540.000 ακολούθους της στο Twitter μίλησε για την δύσκολή καθημερινότητά της: «Η εμβοή μου είναι τόσο δυνατή τώρα».

Οι υποστηρικτές της άρχισαν να την βομβαρδίζουν με μηνύματα συμπαράστασης.

Κλείσιμο
«Σας ευχαριστώ , είστε υπέροχοι άνθρωποι. Έχω εμβοές, αλλά μπορώ να τις αντιμετωπίσω μέχρι στιγμής. Αν κάποιος εκεί έξω χρειάζεται υποστήριξη, παρακαλώ επικοινωνήστε με το @BritishTinnitus που δίνει πολλές καλές συμβουλές», ήταν η απάντησή της.




Προτού αποκαλύψει το πρόβλημα υγεία της, η Σουζάνα Ρέιντ είχε απασχολήσει τα βρετανικά ΜΜΕ για το φλερτ που έκανε on air για να εκμαιεύσει πληροφορίες από αυτούς που είχε απέναντί της.

Είχε φλερτάρει ανοιχτά τον πρώην ποδοσφαιριστή, Ντέιβιντ Μπέκαμ, κατά την διάρκεια συνέντευξης. Και ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε πέσει στα... δίχτυα της.

Η Ρέιντ είχε πει στον Μπέκαμ: «Κάνει αφόρητη ζέστη εδώ μέσα με αυτά τα φώτα». Κι ο Μπέκαμ της απάντησε: «Είναι πολύ ζεστά. Mένω έκπληκτος, εσείς να φοράτε αυτό το εκπληκτικό φόρεμα κι εγώ το T- shirt». Τότε, η Βρετανή τηλεπαρουσιάστρια του είπε: «Θα έπρεπε να έχω φορέσει T-shirt». Η γλώσσα του σώματος της Σουζάνα στις περισσότερες συνεντεύξεις υπόσχεται πολλά... Χαμογελά όλο νάζι αλλά και το βλέμμα της είναι όλο υπονοούμενα, γράφουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Με τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον ήταν πιο προκλητική αφού έβαζε συνέχεια το δάκτυλο στο στόμα της κοιτώντας τον με νόημα ενώ τα πόδια της τα έκανε συνεχώς «σταυροπόδι» αφήνοντας σε κοινή θέα τις καλλίγραμμες γάμπες της, όπως υποστηρίζει η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης