Αισιοδοξία για την απελευθέρωση των 15 παιδιών στη Νιγηρία

Αισιοδοξία για την απελευθέρωση των 15 παιδιών στη Νιγηρία

Η αστυνομία της πολιτείας της νότιας Νιγηρίας όπου απήχθησαν τη Δευτέρα 15 παιδιά που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο και έχουν ζητηθεί λύτρα για την απελευθέρωσή τους...

Αισιοδοξία για την απελευθέρωση των 15 παιδιών στη Νιγηρία
Η αστυνομία της πολιτείας της νότιας Νιγηρίας όπου απήχθησαν τη Δευτέρα 15 παιδιά που επέβαιναν σε σχολικό λεωφορείο και έχουν ζητηθεί λύτρα για την απελευθέρωσή τους, εξέφρασε σήμερα την αισιοδοξία της, καθώς συνεχίζονται οι επαφές ανάμεσα στους απαγωγείς και τον υπεύθνυνο του σχολείου των παιδιών.

«Οι απαγωγείς είναι σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του σχολείου και ελπίζουμε σε μια θετική έκβαση», δήλωσε ο Τζέφρι Ογκμπόνα, εκπρόσωπος της αστυνομίας της πολιτείας Άμπια. «Εντείνουμε τις προσπάθειές μας για την απελευθέρωση των 15 παιδιών», πρόσθεσε χωρίς να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις.

Ο Τζέφρι Ογκμπόνα διευκρίνισε χθες ότι, μετά την απαγωγή, οι απαγωγείς ζήτησαν λύτρα σχεδόν 100.000 ευρώ για να απελευθερώσουν τα παιδιά τα οποία απήχθησαν στο δρόμο για το σχολείο τους, το Abayi International School.

Κλείσιμο
«Οι απαγωγείς ήρθαν σε επαφή (με το διευθυντή του ιδιωτικού σχολείου) και ζήτησαν 20 εκατομμύρια νάιρα (128.900 δολάρια, 95.650 ευρώ)», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης