Ένας νεκρός και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες από πυροβολισμούς στη Νότια Καρολίνα

Ένας νεκρός και τέσσερις αστυνομικοί τραυματίες από πυροβολισμούς στη Νότια Καρολίνα

Τρεις είναι βοηθοί και δύο είναι αξιωματικοί στην αστυνομία της Φλωρεντίας - Η κατάσταση των τραυματιών είναι άγνωστη

Carolina
Συναγερμός σήμανε στις ΗΠΑ, όταν η τοπική αστυνομία στη Νότια Καρολίνα αποκάλυψε την Τετάρτη ότι τουλάχιστον πέντε αξιωματικοί πυροβολήθηκαν από άγνωστο στην επαρχία Φλωρεντίας, με έναν εξ αυτών να καταλήγει μετά από λίγη ώρα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή επικεφαλής της κομητείας της Φλωρεντίας, Γκλέν Κίρμπι, από τους αξιωματούχους της αστυνομίας, τρεις είναι βοηθοί και δύο είναι αξιωματικοί στην αστυνομία της Φλωρεντίας, ανέφερε το τοπικό πρακτορείο ειδήσεων WMBF. Η κατάσταση των τραυματιών είναι άγνωστη.



Κλείσιμο
Αν και οι υπάλληλοι έχουν συμβουλέψει τους ντόπιους να παραμείνουν μακριά από την περιοχή καθώς είναι ενεργή σκηνή εγκλήματος, έχει αναφερθεί ότι ένας ύποπτος είναι υπό κράτηση.

Το συμβάν ξεκίνησε αφού οι αξιωματικοί κλήθηκαν να ερευνήσουν ένα περιστατικό πυροβολισμού που έλαβε χώρα στη διασταύρωση των Vintage Place και Hoffmeyer Road, ανέφερε η BNO News.

Τα βίντεο που έχουν μεταφορτωθεί στα social media από τους κατοίκους δείχνουν μια μεγάλη αναστάτωση από άτομα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης που κλήθηκαν στο σημείο. Ως προληπτικό μέτρο, το Γυμνάσιο της Δυτικής Φλωρεντίας έχει τεθεί σε κλειστή θέση .

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης