Τραμπ: Στο τραπέζι υπάρχουν ακόμη κι οι πιο ισχυρές επιλογές για τη Βενεζουέλα

Τραμπ: Στο τραπέζι υπάρχουν ακόμη κι οι πιο ισχυρές επιλογές για τη Βενεζουέλα

Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα ωστόσο δεν αποκλείει συνάντηση με τον Μαδούρο – Χθες ο Τραμπ είχε προειδοποιήσει για στρατιωτικό πραξικόπημα στη Βενεζουέλα

trump__11_
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα άφησε για τη Βενεζουέλα ο Ντόναλντ Τραμπ, αν και εμφανίστηκε πρόθυμος να συναντηθεί με τον Νικολάς Μαδούρο.

«Όλες οι επιλογές» βρίσκονται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων και τον πιο «ισχυρών», ανέφερε σε δημοσιογράφους διευκρινίζοντας: « Και ξέρετε τι εννοώ με το ισχυρών».

Οι δηλώσεις αυτές έγιναν σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε: «Θέλω απλώς να δω να επιλύεται το θέμα της Βενεζουέλας. Θέλω οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς. Θα φροντίσουμε τη Βενεζουέλα».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να συναντηθεί με τον Μαδούρο, ο Τραμπ απάντησε: «Αν είναι εδώ, αν θέλει να συναντηθούμε... δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω τον κόσμο, τότε για αυτό είμαι εδώ».

Προειδοποίησε για στρατιωτικό πραξικόπημα

Οι αναφορές έγιναν μία μέρα μετά την προειδοποίηση του Ντόναλντ Τραμπ, ότι ο Μαδούρο «θα μπορούσε να ανατραπεί πολύ γρήγορα από τον στρατό, αν το αποφάσιζαν οι στρατιωτικοί».

Κλείσιμο
Οι δηλώσεις του συνέπεσαν με την ανακοίνωση επιβολής νέων οικονομικών κυρώσεων από τις ΗΠΑ στο στενό κύκλο του Μαδούρο, ανάμεσά τους και η σύζυγός του, Σίλια Αντέλα Φλόρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης