Πανδαιμόνιο εν πτήσει: Άντρας προσπαθούσε να ανοίξει την θύρα κινδύνου νομίζοντας ότι είναι η τουαλέτα!

Πανδαιμόνιο εν πτήσει: Άντρας προσπαθούσε να ανοίξει την θύρα κινδύνου νομίζοντας ότι είναι η τουαλέτα!

Ο Ινδός επιβάτης παραδέχθηκε το λάθος του, καθώς  ταξίδευε  για πρώτη φορά στη ζωή του με αεροπλάνο - Προσήχθη και αφέθηκε ελεύθερος

goair
Τον πανικό εν πτήσει έσπειρε ένας επιβάτης αεροσκάφους της GoAir, όταν προσπάθησε να ανοίξει την  θύρα κινδύνου, καθώς νόμισε πως ήταν η πόρτα της... τουαλέτας!

Ο άντρας ταξίδευε από το Νέο Δελχί της Ινδίας στην Πάτνα, το Σάββατο και με τα καμώματά του σήμανε συναγερμό στο αεροπλάνο και τον σταμάτησε το πλήρωμα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αερομεταφορέας.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός άντρας, κοντά στα 30 πετούσε για πρώτη φορά με αεροπλάνο, κάτι που μάλλον έγινε πλήρως κατανοητό από όλους. Όπως έγραψε η Telegraph, με έδρα την Καλκούτα, όταν οι συνεπιβάτες του τον ρώτησαν τι έκανε, εκείνος τους είπε ότι έπρεπε να πάει επειγόντως στην τουαλέτα και συνέχισε να προσπαθεί να ανοίξει την θύρα κινδύνου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο επιβάτης παραδέχθηκε το λάθος του, λέγοντας ότι μπερδεύτηκε, καθότι ταξίδευε για πρώτη φορά στη ζωή του.

Η αεροπορική εταιρεία GoAir ανέφερε με τη σειρά της ότι ζήτησε από τις Αρχές περαιτέρω έρευνα για το περισταικό, αφότου το αεροσκάφος έφτασε με ασφάλεια στον προορισμό του.

Η αστυνομία της Πάτνα άφησε ελεύθερο τον άντρα.

Εκπρόσωπος του αερομεταφορέα τόνισε ότι ο επιβάτης δεν θα κατάφερνε έτσι κι αλλιώς να ανοίξει την πόρτα, λόγω της πίεσης του αέρα εντός της καμπίνας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης