Το Μπαλί παίρνει μέτρα για τις τουρίστριες που φωτογραφίζονται με... μπικίνι σε ναούς

Το Μπαλί παίρνει μέτρα για τις τουρίστριες που φωτογραφίζονται με... μπικίνι σε ναούς

Νέους κανόνες για τις επισκέψεις τουριστών υιοθετεί το Μπαλί που κάνει λόγο για υποβάθμιση της ποιότητάς τους – Τουρίστες φορούν μπικίνι και επισκέπτονται θρησκευτικούς χώρους

17577763
Μέτρα για το φαινόμενο των ασεβών τουριστών παίρνει το Μπαλί, που παρατηρεί ότι υπάρχει υποβάθμιση της ποιότητας των τουριστών στη χώρα.

Σύμφωνα με τις αρχές, τα μέτρα σκοπεύουν να σταματήσουν τις τουρίστριες που ποζάρουν έξω από ινδουιστικούς ναούς με μπικίκι, ή σκαρφαλώνουν σε αυτούς.

Ο αντιπρόεδρος του Μπαλί, Tjokorda Oka Artha Sukawati, ανέφερε ότι οι αρχές ανησυχούν μετά από ασεβείς συμπεριφορές τουριστών που επισκέπτονται εκατοντάδες ιερά μνημεία του ινδουισμού.

«Οι ναοί πρέπει να προστατευτούν, καθώς αποτελούν δείγμα της κουλτούρας και των εθίμων του Μπαλί», είπε κατά τη διάρκεια συνεδρίασης τοπικού συμβουλίου αυτήν την εβδομάδα.

Κλείσιμο
Ο αντιπρόεδρος του Μπαλί προανήγγειλε επανεξέταση του συστήματος που επιτρέπει στους τουρίστες να επισκέπτονται ναούς.

Τα τελευταία χρόνια, το Μπαλί έγινε ένας εξαιρετικά ελκυστικός προορισμός. Το 2017 συγκέντρωσε πέντε εκατομμύρια τουρίστες, ενώ πολλοί απ' αυτούς επισκέπτονται το νησί για τους μοναδικούς ινδουιστικούς ναούς του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης