Ζεεχόφερ: Θα επιτύχουμε λύση στο μεταναστευτικό με την Ιταλία

Diciotti__2

Παρά την απωθητική στάση του Ιταλού αναπληρωτή πρωθυπουργού Ματέο Σαλβίνι, ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών παραμένει αισιόδοξος για την επίτευξη συμφωνίας για το μεταναστευτικό

Ο Γερμανός υπουργός των Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ δήλωσε σήμερα ότι παραμένει αισιόδοξος για την επίτευξη μιας συμφωνίας για τους μετανάστες με την Ιταλία, παρά την απωθητική στάση του Ιταλού αναπληρωτή πρωθυπουργού Ματέο Σαλβίνι.

Ο Σαλβίνι αρνήθηκε χθες ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία προκειμένου να δεχθεί πίσω μετανάστες, οι οποίοι έχουν ήδη αιτηθεί χορήγησης ασύλου στην Ιταλία. Ο ίδιος, δήλωσε ότι θέλει περισσότερες παραχωρήσεις από το Βερολίνο.

Ο Ζεεχόφερ είχε ανακοινώσει την Πέμπτη ότι έχει διασφαλίσει μία συμφωνία με την Ιταλία για το συγκεκριμένο ζήτημα στην γραμμή παρόμοιων συμφωνιών που έχουν διαπραγματευτεί με την Ελλάδα και την Ισπανία. «Εμμένω σε αυτό που είπα: Θα το επιτύχουμε», δήλωσε ο Ζεεχόφερ στην διάρκεια μιας κομματικής διάσκεψης του βαυαρικού συντηρητικού κόμματός του.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

να πως θα μεγαλώσει η Τουρκια

Με τα παιχνιδια των Γερμανων, κουφαλιτσα ζεεχόφερ το έχεις πιάσει το νόημα έχει στριμώξει στη θείτσα κε νά πως θα μεγαλώσει η γυφτια γιατι χρειάζονται να έχουν πιο μεγάλη Τουρκία για πολλές Business οι Γερμανοι, όλους τους μετανάστες πίσω στην Ελλάδα και στην Ιταλία για Ξυπνήστε Ελλαδα! Μία ζωή η Γερμανία τα βρίσκει με τη Τουρκία όλα στο παιχνίδι.

θα μεγαλώσει η Τουρκια

Εσύ κουφαλιτσα ζεεχόφερ το έχεις πιάσει το νόημα έχει στριμώξει στη θείτσα κε νά πως θα μεγαλώσει η γυφτια όλους τους μετανάστες πίσω στην Ελλάδα και στην Ιταλία για Ξυπνήστε Ελλαδα! Μία ζωή Γερμανία τα βρίσκει με τη Τουρκία όλα στο παιχνίδι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

theresa-may-brexit

Ζήτησε παράταση έως 30 Ιουνίου και θα επιχειρήσει να πείσει την ΕΕ πως θα είναι αρκετή ώστε να κάνει τους βουλευτές της να ψηφίσουν την συμφωνία που έχει πετύχει - Για «προδοσία» την κατηγορούν οι Brexiteers του κόμματός της