Ιταλία: Η γέφυρα Μοράντι χρειαζόταν έκτακτη συντήρηση, η οποία δεν έγινε ποτέ

morandi_prin_provlima

Κατήγγειλε ένας από τους πολιτικούς μηχανικούς που έφτιαξε τη γέφυρα της Γένοβας 

Στην ανάγκη έκτακτης συντήρησης για την γέφυρα Μοράντι της Γένοβας, η οποία, όμως, δεν έγινε ποτέ, αναφέρεται σε δηλώσεις του στην εφημερίδα La Repubblica, o πολιτικός μηχανικός Σαβέριο Φερράρι, ο οποίος συμμετείχε στον σχεδιασμό και στην οικοδόμηση της γέφυρας, πριν από πενήντα χρόνια.

«Το 1979 άρχισαν να περνούν τα μεγάλα φορτηγά, με σαράντα τόνους βάρος και οι συνθήκες άλλαξαν. Δημιουργήθηκαν, κατά συνέπεια, και πολλές ουρές. Κατά την διάρκεια των ετών πέρασα πολλές φορές από την γέφυρα Μοράντι και αισθάνθηκα περίεργους κραδασμούς», δηλώνει ο Φερράρι.

«Το κατήγγειλα στην αρμόδια υπηρεσία της εταιρίας, αλλά μου απάντησαν ότι δεν υπήρχαν τα αναγκαία χρήματα. Δεν έγινε ποτέ η συνολική, έκτακτη συντήρηση που χρειαζόταν. Και θεωρώ ότι έπρεπε να προστεθεί και ένας επιπλέον πυλώνας, στο κεντρικό σημείο της γέφυρας», προσθέτει.

Ο ιταλός πολιτικός μηχανικός προβλέπει, δε, ότι για την κατασκευή νέας γέφυρας, μετά από την κατεδάφιση της τωρινής, θα χρειαστούν είκοσι τέσσερις με τριάντα μήνες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αμέλεια τώρα η εξόντωση ανθρώπων λόγω εξορθολογισμού δαπανών!!!

Αφού οι Ιταλοί εφαρμόζουν εξοθολογισμό των οικονομικών των τελευταία και αυτοί σαν την Ελλάδα , και έχουν ταμειακά πλεονάσματα σαν τον σύριζα. ΔΕν είχαν λίγες δεκάρες να συντηρήσουν δυό σταυρωμένα σίδηρα???? Βέβαια και οι Ιταλοί έχουν αναβαθμιστεί απ τις αγορές και πήραν και παράσημα απ τον Σόιμπλε κλπ ορθολογικά καλά παιδιά και απ την ΕΟΚ.!!! Γιατί δεν τους δίνει τώρα χρήματα ο Σόιμπλε που είχε πλεόνασμα στην Γερμανία για φέρουν πίσω τους ανθρώπους που σαν κατσίκια τους σφάξανε στο γόνατο, όταν κινούνταν να πάνε στις δουλιές τους. Σχεδόν 40 οι νεκροί, 16 οι τραυματίες, μέχρι και 20 οι αγνοούμενοι??? Τώρα. Και η άθλια Ευρωπαική αλητεία, ο σακάτης ο Σόιμπλε που θέλει να σακατέψει τους πολίτες όλους για να νοιώσει ο ίδιος καλά, κλπ νούμερα της αρπαχτής ακόμα υπάρχουν. Ο Νίκος ΠΛαστήρας, ο έντιμος Νίκος ΠΛαστήρας όταν γύρισε απ την ΜΙκρασία , ο έντιμος Πλαστήρας είπε :' Χάρη στους ενόχους της καταστροφής δεν δίνω'' Αυτό το μόρφωμα των ευρωπαίων ευρωγκάνγκστερ θα εξανδραποδίσει κάθε υγιή πολίτη με κάθε τρόπο ακόμα και με γκρεμίσματα γεφυρών- αμέλεια βρήκαν τώρα- και με ότι άλλο κόλπο βρούν,που δεν το φαντάζονται οι πολίτες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης