Γερμανία: Χάος στο αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω αστυνομικής επιχείρησης

terminal_2_germany

Εκατοντάδες ταξιδιώτες κόλλησαν στο Terminal 2 ενώ ο χώρος εκκενώθηκε για λόγους ασφαλείας – Αιτία της αναστάτωσης μια γυναίκα που πέρασε από το σημείο ελέγχου χωρίς να έχει σωστά τοποθετημένα τα υγρά της 

Συναγερμός ξέσπασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μονάχου, με το Terminal 2 να εκκενώνεται για λόγους ασφαλείας και εκατοντάδες ταξιδιώτες να μην μπορούν να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους.

Το Terminal 2 έκλεισε από τις 6.45 π.μ, τοπική ώρα, λίγο αφότου η αστυνομία συνέλεξε πληροφορίες για μια άγνωστη γυναίκα που προσπάθησε να εισέλθει στη ζώνη ασφαλείας. Φρουροί έψαχναν τη γυναίκα για περίπου πέντε ώρες και πραγματοποιούσαν ελέγχους για επικίνδυνα αντικείμενα.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε στο BR.de ότι η ασφάλεια σταμάτησε μια γυναίκα στον έλεγχο των αποσκευών επειδή δεν είχε τοποθετήσει σωστά τα υγρά που κουβαλούσε μαζί της. Την έστειλαν πίσω για να το κάνει σωστά, αλλά λίγο αργότερα επανεμφανίστηκε και πέρασε το σημείο ελέγχου.

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας ενημέρωσαν για το περιστατικό την αστυνομία, που κινητοποιήθηκε αμέσως και έκλεισε το σημείο, εκκενώνοντας την περιοχή.

Λόγω της κατάστασης, πολλές πτήσεις καθυστέρησαν, ενώ σε πολλά αεροπλάνα απαγορεύτηκε η αποβίβαση των επιβατών.
Μετά από μερικές ώρες, το Terminal 2 άνοιξε εκ νέου για τους επιβάτες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20835511

Η Ουάσινγκτον επέβαλαν νέες κυρώσεις κατά της κρατικής αναπτυξιακής τράπεζας της Βενεζουέλας και των θυγατρικών της – Αιτία των κυρώσεων ήταν η σύλληψη ενός συμβούλου του Χουάν Γκουαϊδό