Σάντσεθ: Εκφράζουμε τη θλίψη και την αλληλεγγύη μας για τις φωτιές στην Ελλάδα

Σάντσεθ: Εκφράζουμε τη θλίψη και την αλληλεγγύη μας για τις φωτιές στην Ελλάδα

Ο Ισπανός πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι η Ισπανία έχει ήδη ενεργοποιήσει τους Ευρωπαϊκούς Μηχανισμούς Πολιτικής Προστασίας για να αποστείλει αεροσκάφη αρωγής στον έλεγχο και την κατάσβεση των πυρκαγιών

19803990
Τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη τους στην ελληνική κυβέρνηση για τις πυρκαγιές που έχουν στοιχίσει τη ζωή περισσότερων από 60 ανθρώπων στην Αττική εξέφρασαν ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ και ο υπουργός Εξωτερικών, ΕΕ και Συνεργασίας Χοσέπ Μπορέλ εξέφρασαν σήμερα, μέσω των λογαριασμών τους στο twitter,.

Ο Πέδρο Σάντσεθ υπενθύμισε ότι η Ισπανία έχει ήδη ενεργοποιήσει τους Ευρωπαϊκούς Μηχανισμούς Πολιτικής Προστασίας για να αποστείλει αεροσκάφη αρωγής στον έλεγχο και την κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο υπουργός Γεωργίας, Αλιείας και Τροφίμων Λουίς Πλάνας, σύμφωνα με το Γραφείο Διπλωματικής Πληροφόρησης του ισπανικού ΥΠΕΞ, ενέκρινε την επιχείρηση μετά την τεχνική αξιολόγηση σχετικά με τον κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιών τις προσεχείς ημέρες στην Ισπανία.

Από την πλευρά της, η πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα δίνει διαρκώς πληροφορίες για την κατάσταση μέσω του λογαριασμού της στο twitter (@EmbEspAtenas).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης