Απίστευτη ατάκα Βρετανίδας παίκτριας ριάλιτι για Brexit: «Τι, τώρα δεν θα έχουμε δέντρα;»

Απίστευτη ατάκα Βρετανίδας παίκτριας ριάλιτι για Brexit: «Τι, τώρα δεν θα έχουμε δέντρα;»

Παίκτριες ριάλιτι συζητούν για σοβαρά ζητήματα δίπλα από την πισίνα και... γελάει ο κάθε πικραμένος

paiktries
Αν πιστεύετε ότι τα ελληνικά ριάλιτι είναι «καμένα» και ότι τα άτομα που συμμετέχουν στερούνται σοβαρότητας, τότε μάλλον δεν έχετε δει τη βρετανική βερσιόν τους, όπου οι παίκτες δίνουν πραγματικά ρεσιτάλ... ασχετοσύνης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια σκηνή που εκτυλίχθηκε στο ριάλιτι Love Island, στο επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, όπου μερικές σέξι παίκτριες επιχείρησαν να συζητήσουν ένα σοβαρό ζήτημα, όπως το Brexit, δίπλα στην πισίνα.

Όσο κι αν φαίνεται εξωφρενικό, μία από τις παίκτριες του ριάλιτι, το εντυπωσιακό μοντέλο Hayley Hughes, παραδέχτηκε ότι δεν είχε ιδέα τι είναι το Brexit, αφού δεν το είχε ακούσει ποτέ στη ζωή της. Τι κι αν το ζήτημα αυτό κυριαρχούσε στην πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας της τα τελευταία χρόνια, τι κι αν έγινε κοτζάμ δημοψήφισμα που προκάλεσε διεθνή σάλο; Η Hayley... τον χαβά της.

Κλείσιμο
Love Island contestants discuss Brexit


Όταν η συμπαίκτριά της Georgia ανέφερε το ζήτημα και ζήτησε την άποψη των άλλων κοριτσιών, το βλέμα της Hayley ήταν το απόλυτο... κενό.

Η πιο αστεία ατάκα ήρθε όταν οι άλλες παίκτριες προσπάθησαν να της εξηγήσουν τι ακριβώς σημαίνει για τη χώρα τους η έξοδος από την Ευρωζώνη, και η νεαρή καλλονή ρώτησε με αφοπλιστική αφέλεια: «Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχουμε δέντρα;». Τα άλλα κορίτσια έσπευσαν να καθησυχάσουν την κοπέλα ότι... τα δέντρα θα εξακολουθήσουν να φυτρώνουν και στη μετά Brexit εποχή, ωστόσο η ανησυχία επέστρεψε όταν πληροφορήθηκε ότι απειλούνται οι διακοπές της. «Λατρεύω τις διακοπές μου», αναφώνησε με τρόμο η νεαρή, αποδεικνύοντας ότι μερικά άτομα είναι τελικά καλύτερο να τα αφήνεις στην άγνοιά τους.



Όπως φαντάζεστε, το Twitter έκανε πάρτι με την σουρεάλ αυτή συζήτηση




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης