Συνάντηση Χριστόφια-Έρογλου για το περιουσιακό

Συνάντηση  Χριστόφια-Έρογλου για το περιουσιακό

Στην προφορική κατάθεση των γενικών θέσεων τους επί του περιουσιακού επικεντρώθηκε η σημερινή συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου...

Στην προφορική κατάθεση των γενικών θέσεων τους επί του περιουσιακού επικεντρώθηκε η σημερινή συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί έγγραφα και εξέφρασε την ελπίδα να γίνει «σοβαρή συζήτηση» και να αποφευχθούν οι διαρροές.

«Κάναμε προφορικές αναφορές για τις γενικές μας θέσεις πάνω στο περιουσιακό. Η ουσία είναι μπροστά ακόμα και θα αρχίσει συζήτηση την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε πως οι προτάσεις θα κατατεθούν «εν καιρώ τω δέοντι».

Σε ερώτηση αν από την προφορική ανάλυση διαπιστώνει κάποια μετακίνηση της τ/κ πλευράς προς τη σωστή κατεύθυνση, είπε ότι «ο καθένας και εμείς λέμε πως οι δικές μας προτάσεις-θέσεις είναι προς την ορθότερη των κατευθύνσεων».

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος Χριστόφιας θα έλθει στην Αθήνα για να παραστεί σε εκδήλωση για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

anteto

Σαρώνει και φέτος o δικός μας Γιάννης. Βέβαια ο σταρ του NBA, εδώ και λίγους μήνες έχει βρεί τη δική του… ανεβάστρα. Αυτή που καθημερινά του ανεβάζει την αυτοπεπίθυση αλλά συνάμα και τον χαλαρώνει…