Συνάντηση Χριστόφια-Έρογλου για το περιουσιακό

Συνάντηση  Χριστόφια-Έρογλου για το περιουσιακό

Στην προφορική κατάθεση των γενικών θέσεων τους επί του περιουσιακού επικεντρώθηκε η σημερινή συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου...

Στην προφορική κατάθεση των γενικών θέσεων τους επί του περιουσιακού επικεντρώθηκε η σημερινή συνάντηση Χριστόφια- Έρογλου στο πλαίσιο των απευθείας συνομιλιών.

Ο πρόεδρος Χριστόφιας δήλωσε ότι δεν έχουν κατατεθεί έγγραφα και εξέφρασε την ελπίδα να γίνει «σοβαρή συζήτηση» και να αποφευχθούν οι διαρροές.

«Κάναμε προφορικές αναφορές για τις γενικές μας θέσεις πάνω στο περιουσιακό. Η ουσία είναι μπροστά ακόμα και θα αρχίσει συζήτηση την επόμενη εβδομάδα», ανέφερε και πρόσθεσε πως οι προτάσεις θα κατατεθούν «εν καιρώ τω δέοντι».

Σε ερώτηση αν από την προφορική ανάλυση διαπιστώνει κάποια μετακίνηση της τ/κ πλευράς προς τη σωστή κατεύθυνση, είπε ότι «ο καθένας και εμείς λέμε πως οι δικές μας προτάσεις-θέσεις είναι προς την ορθότερη των κατευθύνσεων».

Τη Δευτέρα ο πρόεδρος Χριστόφιας θα έλθει στην Αθήνα για να παραστεί σε εκδήλωση για τα 50χρονα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

venezuela

Την απόφαση της κυβέρνησης Μαδούρο ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου ο οικονομικός αντιπρόεδρος Tareck El Aissami - Αιτία για τη στροφή στο ευρώ «και σε άλλα ξένα νομίσματα», αποτέλεσαν οι τελευταίες κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της νοτιοαμερικάνικης χώρας

1
jammal

Ο ισχυρισμός αυτός, μία εκδοχή που είχαν παρουσιάσει πριν από τις έρευνες οι New York Times, διατυπώνεται μετά την μαραθώνια έρευνα της επίλεκτης ομάδας στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη