Η ρωσική Αeroflot προσλαμβάνει πιλότους με μισθό 9.000 ευρώ

Aeroflot_Airbus_A330-300_Nikiforov

Αυτό αναφέρει η σχετική προκήρυξη την οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η ρωσική εταιρεία, Αeroflot 

Η ρωσική αεροπορική εταιρεία Αeroflot αποφάσισε να καλύψει τις ελλείψεις σε πιλότους προσλαμβάνοντας και μετεκπαιδεύοντας πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας. Αυτό αναφέρει η σχετική προκήρυξη την οποία ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η ρωσική εταιρεία.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι η εταιρεία αναλαμβάνει την υποχρέωση να μετεκπαιδεύσει τους πιλότους σε αεροσκάφη Airbus А320, Boeing 737 και Sukhoi Superjet-100 (SSJ-100).

Επιπλέον η Αeroflot προσλαμβάνει κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αεροσκαφών της πολιτικής αεροπορίας που έχουν εργασθεί στη Ρωσία, καθώς και ξένους πιλότους που έχουν στο ενεργητικό τους τουλάχιστον 3.000 ώρες πτήσης. Ο μηνιαίος μισθός των κυβερνητών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας, θα φθάνει τις 650.000 ρούβλια (9.000 ευρώ)

Τα τελευταία δέκα χρόνια η ρωσική αεροπορική εταιρεία προσέλαβε περισσότερους από 200 πιλότους της πολεμικής αεροπορίας.

Η Αeroflot είναι από τις πρώτες ρωσικές αεροπορικές εταιρείες που ανακοίνωσε ότι αντιμετωπίζει έλλειψη πιλότων.

Το περασμένο Ιούνιο ο διευθυντής της Aeroflot Βιτάλι Σαβέλεφ, είχε δηλώσει ότι «οι πιλότοι φεύγουν μαζικά για την Ασία και την Κίνα όπου οι μισθοί είναι μιάμιση ή δύο φορές μεγαλύτεροι απ' ό,τι στην Ρωσία. Ο ίδιος είχε επισημάνει ότι από τον όμιλο της Aeroflot (στον οποίο ανήκουν οι εταιρείες Αeroflot, Rossia, Pobeda και Aurora) έχουν φύγει περίπου 150 πιλότοι, περίπου 20 απολύθηκαν και περίπου 120 έφυγαν από την θυγατρική της Aeroflot, την Rossia

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ρωσικής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, στη Ρωσία εργάζονται 12.000 πιλότοι, ενώ στο διάστημα 2016-2017 από τις ρωσικές αεροπορικές εταιρείες απολύθηκαν 200 πιλότοι.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

Γιώργος

Η Ρωσσία προοδεύει. Ας βρίζουν κάτι ανόητοι .

@Γιώργος

Ότι προοδεύει, προοδεύει! Με λίγη τύχη μπορεί σε λίγο να βγει και από το Μεσαίωνα...

Ιπτάμενα LADA

Καλός ο μισθός! Χρειάζεται, γιατί πρέπει να γυρίζεις και τη μανιβέλα για τα σαράβαλα που έχει για αεροπλάνα...

Πιο πολλά Boeing, Airbus και DC...

Κατά μόνας έχουν πέσει, παρά Antonov ή Yakovlev, αμερικλανάκο.

Batman

Εγώ στην εμιρατς πιο πολλά βγαζω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης