Καρχαρίας έκοψε με τα δόντια του το πέος λουόμενου

Καρχαρίας έκοψε με τα δόντια του το πέος λουόμενου

Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες - Συνέβη στην Βραζιλία - Χαροπαλεύει ο νεαρός

shark-attack
Ένας νεαρός που κολυμπούσε με τους φίλους του σε παραλία κοντά στην πόλη Ρεσίφε της Βραζιλίας υπέστη έναν φρικιαστικό τραυματισμό, όταν δέχτηκε επίθεση καρχαρία ο οποίος τον ακρωτηρίασε.

Ο νεαρός Jose Ernestor da Silva είχε απομακρυνθεί από την ακτή, με αποτέλεσμα οι ναυαγοσώστες της πλαζ να του φωνάζουν να κολυμπήσει προς τα έξω. Προτού προλάβει ωστόσο να υπακούσει στις οδηγίες τους, ένας μεγαλόσωμος καρχαρίας του επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον λίγο πιο κάτω από την κοιλιά και κόβοντας το πέος του.

Στο σκληρό βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, διασώστες φαίνονται να μεταφέρουν τον νεαρό στην αμμουδιά, όπου κείτεται αιμόφυρτος.

Μερικοί από αυτούς προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία ασκώντας πίεση στην πληγή με υφάσματα, ενώ άλλοι προτρέπουν τον νεαρό, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, να πάρει ανάσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Jose στο νοσοκομείο, όπου υπέστη δύο εμφράγματα και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανακοίνωση της τοπικής πυροσβεστικής ανέφερε ότι ο έφηβος κολυμπούσε με τον αδερφό του σε νερά όπου υπάρχει προειδοποίηση για την εμφάνιση καρχαριών, και προέτρεψε τους λουόμενους για μία ακόμη φορά να μην απομακρύνονται από την ακτή σε περιοχές που φέρουν τη σχετική σήμανση κινδύνου.

June 3, 2018

Κλείσιμο


Το πέος λουόμενου έκοψε καρχαρίας με τα δόντια του
Το πέος λουόμενου έκοψε καρχαρίας με τα δόντια του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης