Η καραβίδα που έγινε viral: Αυτοακρωτηριάστηκε προκειμένου να αποφύγει να γίνει σούπα

karavida-vid-ne2

Ο αυτόπτης μάρτυρας που κατέγραψε το περιστατικό της «έδωσε χάρη» και την υιοθέτησε ως κατοικίδιο

Viral έχει γίνει το βίντεο με μια καραβίδα η οποία επέλεξε να αυτοακρωτηριαστεί από το να γίνει άλλο ένα συστατικό σε μια βραστή σούπα σε εστιατόριο στην Κίνα.

Η καραβίδα-ήρωας φαίνεται στο βίντεο να βρίσκεται στο χείλος ενός μεταλλικού σκεύους μέσα στο οποίο βρίσκονται θαλάσσινα.

Η ίδια, όμως, αντί να παραδοθεί χωρίς μάχη, κάνει την απίστευτη κίνηση να κόψει τη μια από τις δαγκάνες της που ακουμπούσε ήδη το βραστό νερό και στη συνέχεια απομακρύνεται από το πιάτο.

Ο αυτόπτης μάρτυρας του απίστευτου περιστατικού που ανήρτησε και το επίμαχο βίντεο ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε ως κατοικίδιο την καραβίδα.

«Την άφησα να ζήσει. Την πήρα ήδη σπίτι και τη μεγαλώνω σε ένα ενυδρείο» ανακοίνωσε στην κινεζική πλατφόρμα Weibo μετά την έκκληση αρκετών άλλων χρηστών να «δώσει χάρη» στην καραβίδα.


Crayfish removes claw to survive.

ΣΧΟΛΙΑ (7)

VAG

Σιγά μην την πήρε για κατοικίδιο ο Κινέζος! Θα την έδωσε πρώτα στην γάτα του, μετά θα έδωσε την γάτα του στον σκύλο του και στο τέλος θα τον έφαγε και αυτόν! Ο Κινέζος τώρα; Πλάκα κάνετε?

Desecrator

Η καραβίδα του Καμπαμαρού!

Ωχωχωχ

τωρα θα αφηνιάσουν οι ζωόφιλοι και θα αρχίσουν το παραλήρημα

BΑΣΤΑ

μην αρχίσουν να τις βγάζουν έξω βόλτα με λουράκι...

...

Συμπαθέστατη!

chris

Ε τη δύστυχη...

Καλά

Έτσι τις σερβίρουν εκεί τις σούπες?Με τις καραβιδες ζωντανές έξω από το πιατο?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bigben0

Αποκωδικοποιώντας τη συμφωνία - 3.000.000 Ευρωπαίοι στη Βρετανία και 1.000.000 Βρετανοί στην ΕΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται και να λαμβάνουν τις παροχές στην επιλεγόμενη χώρα διαμονής τους - Η μεταβατική περίοδος, τα σύνορα Ιρλανδίας-Βόρειας Ιρλανδίας και οι ειδικές διατάξεις για την Κύπρο

1