Δημοσιογράφος χτυπήθηκε μέχρι θανάτου στο Μεξικό

mex30

Το όνομα του Hector Gonzalez είναι το έκτο στη λίστα των δημοσιογράφων που δολοφονήθηκαν το 2018

Μία ακόμη υπόθεση βίαιης δολοφονίας δημοσιογράφου απασχολεί τις αστυνομικές αρχές στο Μεξικό, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στη σχετική λίστα, στους έξι.

Όπως ανακοίνωσαν οι μεξικανικές αρχές, βρέθηκε νεκρός στην άκρη ενός δρόμου ο δημοσιογράφος Hector Gonzalez. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, ο δημοσιογράφος είχε χτυπηθεί άγρια, με συνέπεια να αφήσει την τελευταία του πνοή επί τόπου.

Το νέο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Ciudad Victoria, στην πολιτεία Tamaulipas, την Τρίτη.

Η αστυνομία έχει εντείνει τις έρευνές της, καθώς οι τρεις από τους έξι δημοσιογράφους, δολοφονήθηκαν τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Στην ίδια περιοχή είχε βρεθεί νεκρός ένας ακόμα δημοσιογράφος από τη λίστα, τον Ιανουάριο. Η δολοφονία του είχε αποδοθεί σε δράση συμμοριών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι δολοφονίες στο Μεξικό κατέγραψαν αριθμό ρεκόρ το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

1332602

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης έπεσαν πυροβολισμοί - Ο Booba, το αληθινό όνομα του οποίου είναι Ελί Γιαφά, δεν τραυματίστηκε, καθώς είχε φύγει από τον χώρο λίγο νωρίτερα

000_1JN4OE

Το μεγαλύτερο κόμμα της αριστεράς ψήφισε ομόφωνα, σε συνεδρίαση του επιτελείου του, να προτείνει στον πρόεδρο Σέρτζιο Ματαρέλα «να συγκροτήσει μια κυβέρνηση αλλαγής» με το M5S

openArms_italia

Η Ισπανία, η Γαλλία, η Γερμανία, το Λουξεμβούργο και η Πορτογαλία θα στείλουν ομάδες τους για να καταγράψουν και να πάρουν συνεντεύξεις από τους μετανάστες - Την ίδια στιγμή, το Ocean Viking, το πλοίο που έχει διασώσει 356 μετανάστες στη Μεσόγειο, «εξακολουθεί να αναμένει απάντηση από τις ευρωπαϊκές χώρες»

6