Γερμανία: Νέο αμόρε για τον σκληρό ηγέτη του κόμματος των Φιλελευθέρων, Κριστιάν Λίντνερ

Γερμανία: Νέο αμόρε για τον σκληρό ηγέτη του κόμματος των Φιλελευθέρων, Κριστιάν Λίντνερ

Ένα μήνα μετά τον χωρισμό του, βρήκε παρηγοριά σε νέα αγκαλιά - Κι αυτή δημοσιογράφος όπως η πρώην σύζυγός του  

linter-12
Στις γυναίκες δημοσιογράφους φαίνεται να έχει πέραση ο Κριστιάν Λίντνερ, ο οποίος, πριν καλά - καλά βγει το διαζύγιο, βρήκε νέο αμόρε.

Ο γοητευτικός και για πολλούς σκληρός ηγέτης του κόμματος των «Ελεύθερων Δημοκρατών» στη Γερμανία (FDP) συζεί με μία δημοσιογράφο και αυτή τη φορά νεότερή του.

Την είδηση αυτή αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα Bild επισημαίνοντας πως, πιθανότατα να ήταν αυτή ήταν η πέτρα του σκανδάλου. Όπως υποστηρίζει το γερμανικό περιοδικό «Focus», o αρχηγός του κόμματος «FDP» δεν κρύβει το νέο του έρωτα.

Η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά είναι και αυτή δημοσιογράφος.Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και εργάζεται σε τηλεοπτικό δίκτυο. Το όνομά της προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό.

Η νέα αγαπημένη του Λίντνερ είναι πολύ ενεργή στο Instagram όπου ανεβάζει εικόνες από ηλιοβασίλεμα στο Λος Άντζελες και το Oktoberfest στο Μόναχο.
Ερωτηθείς για το αν έχει νέο αμόρε, ο Λίντνερ απέφυγε να κάνει σχόλιο. «Δεν σχολιάζω ιδιωτικά θέματα», επισημαίνει ο Λίντνερ .
Κλείσιμο

Πριν από ένα μήνα, ο 39χρονος αρχηγός του FDP και η κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του Ντάγκμαρ Ρόζενφελντ, αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Die Welt», πήραν διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου.

Την είδηση του χωρισμού τους επιβεβαιώνει ο δικηγόρος Κρίστιαν Σερτς.

«Το ζευγάρι χώρισε φιλικά πριν από λίγες ημέρες», δήλωσε ο ίδιος στην γερμανική εφημερίδα "Bild", ωστόσο αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Ο ηγέτης της FDP και η 46χρονη Γερμανίδα δημοσιογράφος συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2009 και παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα.

«Τρέφει ο ένας για τον άλλο μεγάλη αγάπη», είχε πει ο Λίντνερ πριν από τον γάμο με την αγαπημένη του στη γερμανική εφημερίδα Bild. «Η φίλη μου είναι ένα θαυμάσιο πρόσωπο, επίσης επειδή μπορώ να συζητάω μαζί με της τα πάντα».

Η μελαχρινή δημοσιογράφος έδινε στον σύζυγό της όχι μόνο στιλιστικές συμβουλές αλλά και τον κατηύθυνε στην πολιτική ανοίγοντάς του τις... πόρτες στα ΜΜΕ, όπως σχολιάζει το περιοδικό Spiegel. Μάλιστα, είχε σχολιαστεί ότι απροκάλυπτα στήριζε τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2011 και δεν απέκτησε παιδιά.

Ο Λίντνερτ διετέλεσε από το 2009 έως το 2011 γενικός γραμματέας του Κόμματος των Ελεύθερων Δημοκρατών. Το 2013 ανέλαβε την ηγεσία των κόμματος FDP. Aπέτυχε να μπει στην κυβέρνηση καθώς οι διαπραγματεύσεις με τη Μέρκελ για τον σχηματισμό συνασπισμού «Τζαμάικα» κατέρρευσαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης