Θα έχει άρωμα Ελλάδας το ταξίδι του μέλιτος των νεονύμφων Μέγκαν και Χάρι;

Θα έχει άρωμα Ελλάδας το ταξίδι του μέλιτος των νεονύμφων Μέγκαν και Χάρι;

Επτασφράγιστο μυστικό το μέρος όπου θα πάνε ταξίδι τους μέλιτος - Βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι οι νεόνυμφοι θα επισκεφθούν την Ιρλανδία για ένα «μίνι» ταξίδι του μέλιτος, ενώ αμερικανικά Μέσα αναφέρουν την Ύδρα 

meg_009
Στην Ιρλανδία θα κάνουν «μίνι» ταξίδι του μέλιτος οι νεόνυμφοι Μέγκαν και Χάρι, όπως αποκαλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ ενώ το κανονικό ταξίδι του μέλιτος μπορεί να έχει... άρωμα Ελλάδας, υποστηρίζει το αμερικανικό δίκτυο CNN.

Λίγα 24ωρα μετά το γάμο της χρονιάς, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό το μέρος όπου θα πάνε ταξίδι τους μέλιτος εξάπτοντας το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ που προσπαθούν να το μαντέψουν. Οι νεόνυμφοι ωστόσο, θα απολαύσουν ένα «μίνι ταξίδι του μέλιτος» στην Ιρλανδία, όπως αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα «Mirror».

Για τον 33χρονο Χάρι θα είναι η πρώτη επίσκεψη στην Ιρλανδία όμως η 36χρονη Μέγκαν την έχει ήδη επισκεφθεί ως πρέσβειρα της συνόδου «One Young World» το 2014.

Το ζευγάρι θα παραμείνει στην Ιρλανδία τουλάχιστον για μία νύχτα, γράφει η εφημερίδα Mirror επισημαίνοντας ότι το ταξίδι αυτό έχει τη δική του σημασία καθώς θα πραγματοποιηθεί σε μία περίοδο αυξημένων εντάσεων Βρετανίας - Ε.Ε με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Κλείσιμο
meg_HA


Τώρα που έχουν βάλει βέρα στο δεξί οι νεόνυμφοι, το μεγάλο ερώτημα είναι πού θα πάνε στο μήνα του μέλιτος. Το αμερικανικό δίκτυο «CNN», σε άρθρο του, παραθέτει τους πιθανούς προορισμούς, ανάμεσά τους η Ύδρα. Το σχετικό δημοσίευμα επισημαίνει ότι «το νησί απέχει 90 λεπτά με το πλοίο από την Αθήνα και είναι απαλλαγμένο από ΙΧ γεγονός που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος για να μετακινηθεί κανείς είναι το περπάτημα, οι βάρκες και τα γαιδουράκια»... «Η Μέγκαν έχει επισκεφθεί το ειδυλλιακό νησί ως τόπο για το γαμήλιο πάρτι μιας φίλης της το 2016».

Στον κατάλογο με τις υποψήφιες χώρες που θα επισκεφθούν οι νεόνυμφοι για ταξίδι του μέλιτος συμπεριλαμβάνεται και η Ναμίμπια, αφρικανική χώρα γνωστή για τους πανύψηλους αμμόλοφους και την απίστευτη άγρια φύση.

gamos_009


«Στο νεόκτιστο ξενοδοχείο της Ναμίμπια «Hanib Valley» η βραδιά κοστίζει 711 ευρώ, γράφει το σχετικό δημοσίευμα.

Αν δεν επισκεφθεί τη Ναμίμπια, το ζευγάρι μπορεί να ταξιδέψει στη Μποτσουάνα, το Ποζιτάνο της Ιταλίας, την Καραϊβική, τις Σευχέλλες, την Ταϊτή ή την Ινδονησία.

Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως, αύριο ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ θα κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση ως παντρεμένοι στο γενέθλιο πάρτι του πρίγκιπα Καρόλου που θα σβήσει 70 κεράκια στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης