«Markle Sparkle»: Ο ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ λανσάρει κάνναβη με το όνομά της!

«Markle Sparkle»: Ο ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ λανσάρει κάνναβη με το όνομά της!

Ο 25χρονος Τάϊλερ Ντούλι είναι γιος του ετεροθαλή αδελφού της Μέγκαν Μαρκλ και ασχολείται με την καλλιέργεια κάνναβης στις ΗΠΑ - Το νέο υβρίδιο που δημιούργησε προς τιμήν του πριγκιπικού γάμου

meghan-markle-37
Ο «γάμος της χρονιάς» θα τελεστεί σε κάτι λιγότερο από 24 ώρες στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ αλλά οι συγγενείς της Αμερικανίδας, πρώην ηθοποιού, δεν παύουν να δημιουργούν προβλήματα και να προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσελκύσουν επάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες του 73χρονου πατέρα της νύφης Τόμας Μαρκλ, τα προβλήματα της υγείας του και την αδυναμία να την συνοδεύσει στην εκκλησία η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του πρίγκιπα Κάρολου.

Όμως, και η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν, η 53χρονη Σαμάνθα Μαρκλ, όχι μόνο εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές χαρακτηρίζοντας την μέλλουσα σύζυγο του πρίγκιπα Χάρι «εγωίστρια», που την εγκατέλειψε όταν διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, αλλά σήμερα δήλωσε στο TMZ πως το σαββατοκύριακο θα οργανώσει πάρτι για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν στο σπίτι της στη Φλόριντα!

Την μεγάλη έκπληξη έκανε, όμως, αναμφίβολα ο ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ, γιος του ετεροθαλή αδελφού της Τόμας Μαρκλ τζούνιορ, με την οικογένεια του οποίου η μέλλουσα δούκισσα του Σάσεξ δεν διατηρεί σχέσεις ενώ ο ίδιος ο αδελφός της με επιστολή του προς τον πρίγκιπα Χάρι του ζητούσε να μην παντρευτεί τη Μέγκαν.

Ο 25χρονος Τάιλερ Ντούλι διαθέτει μαζί με την μητέρα του Τρέισι Ντούλι φυτεία παραγωγής κάνναβης στο Όρεγκον των ΗΠΑ. Η Τρέισι, αν και έχει χωρίσει από τον αδελφό της Μέγκαν και έχει να δει την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό εδώ και 20 χρόνια, την Τρίτη μαζί με τους δύο γιους της πέταξε για το Λονδίνο, παρόλο που η οικογένεια δεν είναι καλεσμένη στον λαμπερό γάμο.

Όμως, ο Τάιλερ, όπως ο ίδιος δήλωσε, για να τιμήσει τον γάμο της θείας του δημιούργησε ένα υβρίδιο κάνναβης που του έδωσε το όνομα «Markle Sparkle» (Η λάμψη της Μέγκαν). Αν και η κάνναβη είναι παράνομη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ είναι νόμιμος καλλιεργητής αφού από το 2015 το Όρεγκον είναι από τις πρώτες πολιτείες των ΗΠΑ που έχει αποποινικοποιήσει την κάνναβη για προσωπική χρήση.

Κλείσιμο
Σε συνέντευξή του στη Daily Mail ο ανιψιός της Μέγκαν δήλωσε: «Η Μέγκαν μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και είμαι σίγουρος πως έχει αμερικανική οπτική για το "χόρτο". Ο ίδιος ανέφερε ότι, αν κάποτε ο Χάρι και η Μέγκαν επισκεφθούν τις ΗΠΑ θα τους ξεναγήσει στον χώρο (των καλλιεργειών) και θα τους μιλήσει για τα φαρμακευτικά οφέλη της μαριχουάνα, που βοηθά σε όλα, στο μετατραυματικό στρες, στην αϋπνία και ανακουφίζει τον πόνο σε ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης