Τρόμος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με τη σύγκρουση δύο αεροπλάνων

Τρόμος στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης με τη σύγκρουση δύο αεροπλάνων

Το ένα αεροπλάνο τροχοδρομούσε πριν συγκρουστεί με ένα ακίνητο αεροπλάνο, διαλύοντας την ουρά του και προκαλώντας πανικό στους επιβάτες του

4C35DDC800000578-5725753-image-a-3_1526284742809
Πανικός προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης χθες, όταν δύο αεροπλάνα συγκρούστηκαν, ενώ το ένα τροχοδρομούσε και το άλλο ήταν ακίνητο.

Horror moment 2 planes collide on Istanbul Airport tarmac 1


Μια επιβαίνουσα στο ένα από τα αεροπλάνα, η οποία καθόταν στο πίσω τμήμα, το οποίο υπέστη σοβαρότατες ζημιές, περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε. Η Kaarina Barron, όπως είναι το όνομα της, υποστήριξε σε βρετανικά ΜΜΕ πως πίστεψε πως θα πέθαινε, όταν άκουσε τον πολύ δυνατό κρότο της σύγκρουσης. Μάλιστα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της, ο θόρυβος της σύγκρουσης θύμισε την έκρηξη βόμβας.



Τη στιγμή της σύγκρουσης, το αεροπλάνο της Turkish Airlines, που υπέστη σοβαρές βλάβες στο σημείο της ουράς, μόλις είχε φτάσει, καθώς ακόμα δεν είχαν σβήσει οι μηχανές του αεροσκάφους. Η Barron αποκάλυψε πως: «Πίστεψα πως θα αναποδογυρίσει. Έγειρε προς τη μία πλευρά και μετά ευθυγράμμισε από μόνο του. Περνούσαν πολλά πράγματα από το μυαλό μου εκείνη τη στιγμή. Σκέφτηκα πως το αεροπλάνο ανατινάχθηκε. Ήταν πολύ τρομακτικό
Κλείσιμο
».



Τη στιγμή του ατυχήματος, κάποιοι επιβάτες ήταν όρθιοι και από την σύγκρουση εκσφενδονίστηκαν μέσα στην καμπίνα του αεροσκάφους. Ωστόσο, κανείς από τους επιβάτες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και αρκετά παιδιά, δεν φαίνεται να τραυματίστηκε.

Το αεροπλάνο, το οποίο τροχοδρομούσε και προκάλεσε το ατύχημα είναι αεροσκάφος της Asiana Airlines και ήταν έτοιμο να ξεκινήσει την διαδρομή του προς τη Σεούλ. Η συγκεκριμενη πτήση ακυρώθηκε, ενώ οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο αεροσκάφος για το ταξίδι τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης