Συρία: Ο συριακός στρατός βομβαρδίζει θύλακα τζιχαντιστών νότια της Δαμασκού

syria

Στόχος της επιχείρησης είναι το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο αλ Νούσρα – Οι βομβαρδισμοί ξεκίνησαν σήμερα 

Σε επιχείρηση ανακατάληψης της περιοχής νότιας της Δαμασκού προχωρά το καθεστώς Άσαντ.

Σήμερα, ο συριακός στρατός ξεκίνησε σήμερα να βομβαρδίζει έναν θύλακα των τζιχαντιστών νότια της Δαμασκού, σύμφωνα με διοικητή της φιλοκυβερνητικής στρατιωτικής συμμαχίας στην περιοχή, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Όπως εξήγησε, στόχος της επιχείρησης είναι το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο αλ Νούσρα στον καταυλισμό Παλαιστίνιων προσφύγων Γιαρμούκ και τη γειτονική περιοχή αλ Χάτζαρ αλ Άσουαντ, μια περιοχή πολύ μικρότερη από την ανατολική Γούτα.

Επίσης, το συριακό καθεστώς είναι έτοιμο για την ανακατάληψη του ανταρτοκρατούμενου θύλακα νότια της Δαμασκού γύρω από την πόλη Μπέιτ Σαμ, σύμφωνα με τον διοικητή. Αυτό θα συμβεί με τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ της συριακής κυβέρνησης και των ανταρτών, βάσει της οποίας θα τους ζητηθεί να μεταφερθούν στην Ιντλίμπ.

«Καταρτίζεται ο κατάλογος των ανταρτών που θα επιβιβαστούν στα λεωφορεία με κατεύθυνση την Ιντλίμπ», εξήγησε ο διοικητής.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bigben0

Αποκωδικοποιώντας τη συμφωνία - 3.000.000 Ευρωπαίοι στη Βρετανία και 1.000.000 Βρετανοί στην ΕΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται και να λαμβάνουν τις παροχές στην επιλεγόμενη χώρα διαμονής τους - Η μεταβατική περίοδος, τα σύνορα Ιρλανδίας-Βόρειας Ιρλανδίας και οι ειδικές διατάξεις για την Κύπρο

1