Συρία: Καθ'οδόν κλιμάκιο ελέγχου για χημικά - Στις 14 Απριλίου ξεκινά η έρευνα

syriache12

Την ίδια στιγμή, οι μεγάλες δυνάμεις βρίσκονται με το δάκτυλο στη σκανδάλη, καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους βρίσκονται στο στάδιο των τελευταίων διαβουλεύσεων για τον τρόπο που θα αντιδράσουν

Ειδικό κλιμάκιο ελέγχου για χημικά και χρήση χημικών όπλων βρίσκεται καθ' οδόν προς την περιοχή της Ανατολικής Γούτας και της Ντούμας στη Συρία, όπως ανέφερε μέσω του ανταποκριτή του στην περιοχή, το Διεθνές Πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, η ομάδα των εμπειρογνωμόνων θα ξεκινήσει την έρευνά της το Σάββατο, 14 Απριλίου, παρουσιάζοντας το συντομότερο δυνατό τα πρώτα αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, οι μεγάλες δυνάμεις βρίσκονται με το δάκτυλο στη σκανδάλη, καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους βρίσκονται στο στάδιο των τελευταίων διαβουλεύσεων για τον τρόπο που θα αντιδράσουν σε περίπτωση που αποδειχθεί η χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ, ενώ η Ρωσία προειδοποιεί για ανεξέλεγκτη κατάσταση και γενικευμένη σύρραξη.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζιμ Μάτις, δήλωσε σίγουρος ότι έχει γίνει χρήση χημικών, αλλά παραδέχθηκε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά μόνο ενδείξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

2017-12-ISRAEL

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν κοντά στο τείχος ασφαλείας και εκτόξευαν φλεγόμενα ελαστικά, πέτρες και εμπρηστικούς μηχανισμούς εναντίον των στρατιωτών