Συρία: Καθ'οδόν κλιμάκιο ελέγχου για χημικά - Στις 14 Απριλίου ξεκινά η έρευνα

syriache12

Την ίδια στιγμή, οι μεγάλες δυνάμεις βρίσκονται με το δάκτυλο στη σκανδάλη, καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους βρίσκονται στο στάδιο των τελευταίων διαβουλεύσεων για τον τρόπο που θα αντιδράσουν

Ειδικό κλιμάκιο ελέγχου για χημικά και χρήση χημικών όπλων βρίσκεται καθ' οδόν προς την περιοχή της Ανατολικής Γούτας και της Ντούμας στη Συρία, όπως ανέφερε μέσω του ανταποκριτή του στην περιοχή, το Διεθνές Πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, η ομάδα των εμπειρογνωμόνων θα ξεκινήσει την έρευνά της το Σάββατο, 14 Απριλίου, παρουσιάζοντας το συντομότερο δυνατό τα πρώτα αποτελέσματα.

Την ίδια στιγμή, οι μεγάλες δυνάμεις βρίσκονται με το δάκτυλο στη σκανδάλη, καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους βρίσκονται στο στάδιο των τελευταίων διαβουλεύσεων για τον τρόπο που θα αντιδράσουν σε περίπτωση που αποδειχθεί η χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση του Μπασάρ αλ Άσαντ, ενώ η Ρωσία προειδοποιεί για ανεξέλεγκτη κατάσταση και γενικευμένη σύρραξη.

Νωρίτερα, ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Τζιμ Μάτις, δήλωσε σίγουρος ότι έχει γίνει χρήση χημικών, αλλά παραδέχθηκε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις, αλλά μόνο ενδείξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

DsYpmkjXoAIUcFq

Ο ίδιος ομολόγησε ότι είχε εξωσυζυγική σχέση - Δολοφόνησε τα θύματα στο σπίτι τους, μετέφερε τα πτώματα σε μια περιοχή με κοιτάσματα πετρελαίου, έθαψε τη σύζυγό σε έναν ρηχό τάφο και πέταξε τις σορούς των παιδιών του σε διαφορετικές δεξαμενές πετρελαίου!

putin_ole

«Είμαστε έτοιμοι να διεξάγουμε διάλογο με τους Αμερικάνους εταίρους μας σε αυτό το κομβικό θέμα και ελπίζουμε ότι θα το εξετάζουν με πλήρη υπευθυνότητα», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος