Μέρκελ και Τραμπ θα συναντηθούν στις ΗΠΑ στις 27 Απριλίου

Μέρκελ και Τραμπ θα συναντηθούν στις ΗΠΑ στις 27 Απριλίου

«Ας ελπίσουμε», σχολιάζει η εφημερίδα «Bild» στην ιστοσελίδα της, «ότι αυτή τη φορά,η συνάντησή τους θα είναι καλύτερη απ΄ότι πριν από ένα χρόνο, όταν η Άνγκελα Μέρκελ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για να σφίξει το χέρι του Τραμπ

merkel_trump
Στις 27 Απριλίου η Γερμανίδα καγκελάριος σχεδιάζει να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο,Ντόναλντ Τραμπ, όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα «Bild» επικαλούμενη πολλές πηγές.

«Ας ελπίσουμε», σχολιάζει η εφημερίδα «Bild» στην ιστοσελίδα της, «ότι αυτή τη φορά,η συνάντησή τους θα είναι καλύτερη απ΄ότι πριν από ένα χρόνο, όταν η Άνγκελα Μέρκελ πέρασε το κατώφλι του Λευκού Οίκου για να σφίξει το χέρι του Τραμπ.

H «συνάντηση – αναμέτρηση των δύο πλευρών του Ατλαντικού», όπως είχε χαρακτήρισε ο διεθνής Τύπος τις συνομιλίες των δύο ηγετών τον Μάρτιο του 2017 στην Ουάσιγκτον, ξεκίνησε «χωρίς χειραψία»,κάτι που «αρνήθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ η καγκελάριος το αντιμετώπισε με επαγγελματικό χαμόγελο».

Ήταν η στιγμή που οι φωτογράφοι τους ζητούσαν να ανταλλάξουν χειραψία για να απαθανατίσουν τη στιγμή.Ακούγοντας τις… εκκλήσεις, η Μέρκελ απευθύνθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντάς του την εξής ατάκα, η οποία ακούστηκε από τα μικρόφωνα:«Θέλεις να σφίξουμε τα χέρια«; Ο Τραμπ δεν αντέδρασε καν.Δεν άκουσε; Προσποιήθηκε πως δεν άκουσε; Μόνο εκείνος ξέρει! Η Μέρκελ πάντως όταν κατάλαβε πως δεν υπήρχε ανταπόκριση, γύρισε ξανά το βλέμμα της προς τους φωτογράφους κοιτάζοντας αμήχανα...

Credit: Saul Loeb / AFP
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης