Με Gangnam Style η «επίθεση αγάπης» της Σεούλ στην Πιονγιάνγκ

Με Gangnam Style η «επίθεση αγάπης» της Σεούλ στην Πιονγιάνγκ

Η Νότια Κορέα θέλει να επιστρατεύσει τον τραγουδιστή Psy στη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στη Βόρεια Κορέα για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία

psy-gnangam-vid
Τον Psy τον τραγουδιστή της πόπ ο οποίος το 2012 έκανε παγκόσμιο πάταγο με το τραγούδι του Gangnam Style επιστρατεύει η Νότια Κορέα στην προσπάθειά της να συμφιλιωθεί με τη Βόρεια.

Σύμφωνα με νοτιοκορεάτικα μέσα ενημέρωσης στον Psy προτάθηκε να συμμετέχει στην ομάδα των τουλάχιστον εννέα Νοτιοκορεατών τραγουδιστών που θα δώσουν δύο συναυλίες την ερχόμενη εβδομάδα στην Πιονγιάνγκ.

Στην ομάδα συμμετέχει επίσης το διάσημο κοριτσίστικο συγκρότημα Red Velvet σε μια συναυλία που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία.

Ο 40χρονος Psy έγινε διάσημος πριν από έξι χρόνια όταν το Gangnam Style κυκλοφόρησε μέσω YouTube και έκανε άμεσα επιτυχία που συνεχίζεται καθώς τα views έχουν ξεπεράσει τα 3 δισεκατομμύρια.

Η πρώτη αντίδραση της Βόρειας Κορέας, πάντως, ήταν αρνητική καθώς στην Πιονγιάνγκ ανησυχούν για το προκλητικό στυλ του Psy, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί ημίγυμνος στη σκηνή χρησιμοποιώντας πολλές φορές και βωμολοχίες στους στίχους των τραγουδιών του.


Κλείσιμο
PSY - GANGNAM STYLE(강남스타일) M/V
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης