Οικογένεια Βουλγάρων πωλούσε βρέφη σε άτεκνα ζευγάρια

Οικογένεια Βουλγάρων πωλούσε βρέφη σε άτεκνα ζευγάρια

Για 20.000 ευρώ κοστολογούσε τα βρέφη που μετέτρεπε συστηματικά σε εμπόρευμα η απάνθρωπη οικογενειακή συμμορία

Για 20.000 ευρώ κοστολογούσε τα βρέφη που μετέτρεπε συστηματικά σε εμπόρευμα μια απάνθρωπη οικογενειακή συμμορία Βουλγάρων, οι οποίοι εκμεταλλεύονταν τον πόθο άτεκνων ζευγαριών στην Πιερία και την Αττική να γίνουν γονείς, αλλά και την οικονομική ανέχεια ετοιμόγεννων γυναικών από την πατρίδα τους που ήταν πρόθυμες να παραχωρήσουν τα σπλάχνα τους για μέρος της αμοιβής!

Το κύκλωμα εξαρθρώθηκε από την Ασφάλεια Κατερίνης, μετά από πολύμηνη έρευνα για τις παράνομες υιοθεσίες βρεφών. Η κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί υιοθεσίας και σύσταση συμμορίας που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, περιλαμβάνει έναν 46χρονο Βούλγαρο, την 45χρονη σύζυγό του και την 28χρονη κόρη του αλλά και δυο Έλληνες, έναν 61χρονο και μια 67χρονη.

Η οικογένεια των αλλοδαπών εντόπιζε στη Βουλγαρία έγκυες γυναίκες με οικονομικά προβλήματα και τις έπειθε να παραδώσουν τα νεογνά που θα γεννούσαν σε άτεκνα ζευγάρια τα οποία εντόπιζε ο 61χρονος στην Ελλάδα, με αμοιβή ένα σεβαστό χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια τις μετέφεραν σε σπίτι στην Κατερίνη, όπου παρέμεναν ως τον τοκετό που πραγματοποιούνταν σε κλινικές της Πιερίας ή της Αττικής. 

Αμέσως μετά, η 67χρονη πήγαινε μαζί με την βιολογική μητέρα σε ληξιαρχείο όπου εξέδιδε και παραλάμβανε ληξιαρχική πράξη γέννησης, η οποία συνόδευε τα νεογνά που πωλούσαν αντί ποσού που έφτανε τα 20.000 ευρώ. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ως τον Δεκέμβριο του 2016, οργάνωσαν τουλάχιστον δυο παράνομες υιοθεσίες στην Κατερίνη και άλλες τρεις στην Αττική. Στη δικογραφία περιλαμβάνονται και οι πέντε Βουλγάρες βιολογικές μητέρες των βρεφών, ηλικίας 23 ως 40 χρόνων.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αμάν!

Άμα περίμεναν τα άτεκνα ζευγάρια να υιοθετήσουν με τις νόμιμες διαδικασίες,σωθηκανε!Τόσα παιδάκια τι τα κάνετε;Τόσα μωράκια κακοποιημένα...γιατί δεν δίνονται απλά και ωραία σε μια οικογένεια.? Με παρακολούθηση.Δε λέω σε όποιον ναναι!Να υπάρχει ελεγχος.Ως ένα βαθμο.Από τη ζωή που κάνανε τα μωράκια ,σίγουρα η νέα τους ζωή θα είναι πολύ πολύ καλύτερη.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

marry

Κατέληξε στο νοσοκομείο η γυναίκα που άνοιξε πυρ στην αποθήκη στο Αμπερντίν - Δύο περιστατικά με διαφορά λίγων ωρών - Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη ο δράστης και στη δεύτερη έχει στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψή του - Στο σημείο και πράκτορες του FBI