Βρετανία: Ακίνδυνο το πακέτο που εστάλη στο κοινοβούλιο

Βρετανία: Ακίνδυνο το πακέτο που εστάλη στο κοινοβούλιο

Πληθαίνουν ανάλογα περιστατικά τις τελευταίες ημέρες – Μυστηριώδης ουσία στάλθηκε και στο παλάτι, με παραλήπτες τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ 

Ακίνδυνο θεωρήθηκε το ύποπτο πακέτο που έφθασε στο βρετανικό κοινοβούλιο με το ταχυδρομείο, μετά από έρευνα της αστυνομίας.  Παράλληλα, δύο άτομα διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς καθαρά λόγους. Είναι το πιο πρόσφατο από ανάλογα περιστατικά που έχουν πληθύνει τις τελευταίες ημέρες. 

«Η άμεση περιοχή εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους, αλλά εκτός από αυτό η πρόσβαση στο κτίριο δεν επηρεάστηκε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Δεν μπορούμε να παράσχουμε άλλες λεπτομέρειες καθώς η έρευνα της (μητροπολιτικής) αστυνομίας συνεχίζεται».

Τις τελευταίες εβδομάδες, υπάρχουν πολλά ύποπτα πακέτα που έχουν εντοπιστεί σε γραφεία στο βρετανικό κοινοβούλιο. Μυστηριώδης ουσία στάλθηκε επίσης σε ένα παλάτι με παραλήπτη σύμφωνα με τις εφημερίδες τον πρίγκιπα Χάρι και την Αμερικανίδα μνηστή του Μέγκαν Μαρκλ.

Ορισμένα ύποπτα πακέτα έχουν αποσταλεί στα κοινοβουλευτικά γραφεία μουσουλμάνων βουλευτών τις τελευταίες μέρες. Αυτά κρίθηκαν στην συνέχεια ακίνδυνα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

el-chapo

Ο Ναράνχο κατηγορήθηκε από έναν μάρτυρα της αμερικανικής εισαγγελίας ότι δωροδοκήθηκε για να εγγυηθεί την προστασία της οικογένειας του αρχηγού του καρτέλ της Σιναλόα