Βίντεο: Drag Queen ντυμένη Elsa από το Frozen ξεμπλοκάρει όχημα της αστυνομίας από το χιόνι

Βίντεο: Drag Queen ντυμένη Elsa από το Frozen ξεμπλοκάρει όχημα της αστυνομίας από το χιόνι

Γόβα, μακρύ ξανθό μαλλί μέχρι... χαμηλά, σηκώνει φούστα και σπρώχνει, ενώ χιονίζει και η θερμοκρασία είναι στο... πολύ μείον

Αν μη τι άλλο, είναι ότι πιο cult μπορούσε να συμβεί εν μέσω χιονιά και να καταγραφεί από κινητό....

Drag Queen, ντυμένη Elsa από το Frozen, παρατά τα πάντα, σηκώνει... φούστα και σπρώχνει ένα όχημα της αστυνομίας, προκειμένου να ξεκολλήσει από το χιόνι!

Το απίστευτο αυτό σκηνικό σημειώθηκε στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών, μέσα σε ένα κατάλευκο τοπίο και με υπό καθεστώς πολικών θερμοκρασιών.

Η... βαρβάτη Drag Queen επιμένει, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τελικά κατφέρνει να ξεμπλοκάρει το αστυνομικό όχημα. Δεν δίστασε μάλιστα να σκύψει και να σκάψει το χιόνι γύρω από τις πίσω ρόδες, ώστε να κινηθεί το όχημα και να ξεκολλήσει. 

Στο σημείο έσπευσε και ένας άκομα πολίτης, αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβει, καθώς η Drag Queen ξεμπλόκαρε το αυτοκίνητο από το χιόνι.

Ακολουθεί το απίστευτο βίντεο...
ΣΧΟΛΙΑ (1)

FROZEN TA @@ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ

ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΟΣ ΕΛΣΟΣ...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

αρχειο_ληψης

Σε ερώτηση κατά πόσον στηρίζει τη συγκρότηση ενός ευρωπαϊκού στρατού, ο Μάτις απάντησε στους δημοσιογράφους: «Θεωρούμε το ΝΑΤΟ ως τον ακρογωνιαίο λίθο για την προστασία της Ευρώπης μέσα στην σφαίρα ασφαλείας και στηρίζουμε απόλυτα τα κράτη να κάνουν περισσότερα για να φέρουν το φορτίο»

European_Parliament

Σε μια μη νομοθετική έκθεση που εγκρίθηκε σήμερα κατά πλειοψηφία στην τρέχουσα Σύνοδο της Ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο, οι ευρωβουλευτές καλούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συντάξει οδηγία σχετικά με τα ελάχιστα πρότυπα για τις μειονότητες στην ΕΕ, συμπεριλαμβανομένων μέτρων για την πρόληψη των διακρίσεων κατά των μειονοτήτων

kas1

Οι ΗΠΑ καταδίκασαν αργά σήμερα τις επιθέσεις με ρουκέτες και πυραύλους από την Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ  - Ο Εμανουέλ Μακρόν  «καταδίκασε έντονα την εκτόξευση ρουκετών από την Χαμάς» προς το Ισραήλ