«Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν αυτοσαρκάζεται και ξέρει την εικόνα του στα διεθνή ΜΜΕ»

«Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν αυτοσαρκάζεται και ξέρει την εικόνα του στα διεθνή ΜΜΕ»

Πώς περιγράφουν μέλη της αποστολής της Νότιας Κορέας τη συνάντησή τους με τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Πώς τους υποδέχθηκε και τι τους είπε

«Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν αυτοσαρκάζεται  και ξέρει την εικόνα του στα διεθνή ΜΜΕ»
Άνθρωπο με χιούμορ και αυτοσαρκασμό χαρακτηρίζουν τον Κιμ Γιονγκ-Ουν μέλη της αποστολής της Νότιας Κορέας που επισκέφθηκαν στην αρχή της εβδομάδας την Πιονγκγιάνγκ. 

Σύμφωνα με μέλη της επιτροπής, ο Κιμ τους πρόσφερε μπουκάλια με το παραδοσιακό ποτό soju και κρύα ντουντλς και παραδοσιακά πιάτα της Βόρειας Κορέας, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους. 

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι «πολύ ενήμερος» για την εικόνα του στα διεθνή μίντια, ανέφεραν δύο πηγές της Νότιας Κορέας, που μετείχαν στην αποστολή. 

Συνεννοήσεις για τη φιλοξενία είχαν γίνει από τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες, όταν η αδερφή του Κιμ, είχε επισκεφθεί τη χώρα. 

Οι βορειοκορεάτες ετοίμασαν παραδοσιακά φαγητά για τα μέλη της αντιπροσωπείας και τις δύο ημέρες. Επίσης, ήπιαν κρασί, ποτά φτιαγμένα από τζίντσενγκ και soju. 
Κλείσιμο



Είχε «χαλαρή στάση»

Ο Κιμ άνοιξε πρώτος τα δύσκολα θέματα, όπως τις κοινές στρατιωτικές ασκήσεις Νότιας Κορέας και ΗΠΑ και είχε «χαλαρή» στάση. Επίσης, έκανε σχόλια για την εικόνα της Βόρειας Κορέας σε διεθνή μίντια. 

Τα μέλη της αποστολής δεν είδαν «ιχνηλάτες» που συνήθως συνοδεύουν τους επισκέπτες στο Βορά και ήταν ελεύθεροι να μετακινηθούν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου, ανέφερε ένας αξιωματούχος. 

Παράλληλα, κατά το δείπνο της πρώτης της μέρας, είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τη σχέση ανάμεσα στον Κιμ και τη σύζυγό του, είπε ο δεύτερος αξιωματούχος. «Έδειχναν να είναι πολύ κοντά ο ένας στον άλλον. Δεν έδειχνε συντηρητικός σύζυγος» ανέφερε, κάνοντας λόγο για ισοτιμία στη σχέση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης