Η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον Χάρι στην Λειτουργία των Χριστουγέννων

Η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον Χάρι στην Λειτουργία των Χριστουγέννων

Παρούσα και η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον, που συνόδευε τον Γουίλιαμ - Είναι η πρώτη κοινή εμφάνιση των δύο «βασιλικών νυφών»

Η Μέγκαν Μαρκλ συνόδευσε τον Χάρι στην Λειτουργία των Χριστουγέννων
Ακόμα μια «πρωτιά» έσπασε σήμερα η Μέγκαν Μαρκλ, αφού έγινε η πρώτη αρραβωνιαστικιά μέλους της στενής βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας που συμμετέχει ισότιμα στην χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία.

Η Μέγκαν συνόδευσε τον Χάρι σήμερα ανήμερα Χριστούγεννα στην εκκλησία της Αγίας Μαγδαληνής στο Σαντρινγκχαμ, όπου παραδοσιακά παρακολουθεί η βασιλική οικογένεια την χριστουγεννιάτικη λειτουργία. 



Επικεφαλής ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος, ενώ παρούσα συνοδεύοντας τον Γουίλιαμ ήταν και η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον. Οι δύο γυναίκες μάλιστα περπατούσαν πλάι πλάι στην πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση. 
Κλείσιμο



Η Μέγκαν Μαρκ εμφανίστηκε με έναν καφέ μπερέ και ένα καμηλό παλτό δεμένο με ζώνη σφιχτά στη μέση της, ενώ η Κέιτ Μίντλετον φορούσε παλτό σε σκωτσέζικο καρό και στο κεφάλι γούνινο καπέλο. 

Τα παιδιά της Κέιτ και του Γουίλιαμ, που περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι την Άνοιξη, ο πρίγκιπας Γεώργιος και η πριγκίπισσα Σάρλοτ, δεν συνόδευαν τους γονείς τους. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης