Αυτό είναι το πορτρέτο των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Αυτό είναι το πορτρέτο των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!

Για το πορτρέτο ενός πρίγκιπα και μιας μέλλουσας Δούκισσας δεν μπορούσε παρά να επιστρατευτεί ένας φωτογράφος των celebrities

Αυτό είναι το πορτρέτο των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ!
Δόθηκε πριν λίγο στην δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσιγκτον το επίσημο πορτρέτο των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι και της μέλλουσας συζύγου του, Μέγκαν Μαρκλ.

Για την ακρίβεια, το παλάτι έδωσε στην δημοσιότητα δύο τρυφερές φωτογραφίες του λαμπερού ζευγαριού, που αρραβωνιάστηκε στα τέλη Νοεμβρίου και θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Ουίνδσορ. Στην πρώτη φωτογραφία η Μέγκαν φορά ένα διάφανο τοπ διακοσμημένο με ασημένια φύλλα και μια μαύρη μάξι φούστα ενώ ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ έχει επιλέξει να βάλει ένα απλό μπλε κοστούμι.



Στη δεύτερη φωτογραφία το ζευγάρι είναι ντυμένο πιο κάζουαλ και δεν κρύβει τον έρωτά του. Και στις δύο φωτογραφίες το διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων που χάρισε ο 33χρονος πρίγκιπας στην μνηστή του λάμπει στο αριστερό της χέρι.
Κλείσιμο



Για τα πορτρέτα του πέμπτου στην διαδοχή του θρόνου της Γηραιάς Αλβιόνας και της μέλλουσας συζύγου του επιλέχθηκε ο φωτογράφος του Χόλιγουντ, Αλέξι Λουμπορμίσκι, που μεταξύ άλλων, έχει φωτογραφίσει την Αντζελίνα Τζολί και την Τζούλια Ρόμπερτς. Η φωτογράφιση έγινε στην βασιλική κατοικία Frogmore House, κοντά στο κάστρο του Ουίνδσορ, στις αρχές της εβδομάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης