Η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε με επιτυχία το πρώτο «crash test»: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο εορταστικό γεύμα του παλατιού

Η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε με επιτυχία το πρώτο «crash test»: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο εορταστικό γεύμα του παλατιού

Κάθε χρόνο, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα, η βασίλισσα Ελισάβετ παραθέτει ένα εορταστικό γεύμα για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας που δεν θα περάσουν μαζί της τις γιορτές στο Σάντιγκραμ 

Η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε με επιτυχία το πρώτο «crash test»: Κέρδισε τις εντυπώσεις στο εορταστικό γεύμα του παλατιού
Έλαμψε χθες η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι στο ετήσιο γεύμα που παραθέτει η βασίλισσα Ελισάβετ για όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και για τους πιο μακρινούς συγγενείς της, όπως είναι ο Δούκας και η Δούκισσα του Κεντ ή τα παιδιά της πριγκίπισσας Άννας, που δεν θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν τις γιορτές με την μονάρχη στο Σάντιγκραμ.

Σύμφωνα με πηγή από το Μπάκιγχαμ, που μίλησε στην Daily Mail, η Αμερικανίδα ηθοποιός πέρασε με επιτυχία το πρώτο της test στην γνωριμία με όλους τους γαλαζοαίματους συγγενείς του πρίγκιπα Χάρι. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια του δικαστικού δράματος Suits, αν και στην αρχή έδειχνε νευρική, γρήγορα προσαρμόστηκε στο περιβάλλον και συστήθηκε στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που είχαν σχηματίσει ουρά για να την γνωρίσουν και να πουν δυο λόγια με την μέλλουσα Δούκισσα του Σάσεξ.

Κλείσιμο


«Όλοι ήθελαν να γνωρίσουν τη Μέγκαν και να την καλωσορίσουν στην οικογένεια και εκείνη δεν τους απογοήτευσε. Αρχικά, ήταν φανερό πως ήταν λίγο νευρική, αλλά γρήγορα αισθάνθηκε άνετα με την βοήθεια του πρίγκιπα Χάρι, που την σύστησε σε όλους και αυτή έδειχνε να το απολαμβάνει»,
δήλωσε η ανώνυμη πηγή.

Η όμορφη Μέγκαν θα είναι καλεσμένη και την ημέρα των Χριστουγέννων στο επίσημο βασιλικό τραπέζι στο Σάντιγκραμ, που θα παραβρεθούν, εκτός από την βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την οικογένειά του και ο πρίγκιπας Κάρολος με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς. Αν και στο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας παραδοσιακά κάθονται μόνο τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η Ελισάβετ έκανε για πρώτη φορά εξαίρεση για την μνηστή του πρίγκιπα Χάρι.

Η αξέχαστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, η Κέιτ Μίντλετον και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς δεν είχαν περάσει τα Χριστούγεννα στο Σάντιγκραμ με την βασιλική οικογένεια πριν τον γάμο τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης