Την ακριβή ημερομηνία του γάμου του πρίγκιπα Χάρι με την αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε το Ανάκτορο του Κένσινγκτον.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο γάμος τους θα γίνει στις 19 Μαΐου 2018.
Η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο των Γουίνδσορ. Τα έξοδα του γάμου θα αναλάβει η βασιλική οικογένεια. Σε αυτά περιλαμβάνονται η τελετή, η μουσική, τα λουλούδια και η δεξίωση.
Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει αν ο γάμος θα ακολουθήσει όλο το τελετουργικό που προβλέπει το βασιλικό πρωτόκολλο. Ήδη, η βασίλισσα Ελισάβετ έχει προσκαλέσει την Μέγκαν Μαρκλ να παρευρεθεί τόσο στην γιορτή του παλατιού για το προσωπικό, όσο και στον εορτασμό της βασιλικής οικογένειας για τα Χριστούγεννα. Η κίνηση αυτή θεωρήθηκε πρωτοφανής, καθώς προηγήθηκε του βασιλικού γάμου.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ εξειδικεύονται στην παροχή μαθημάτων και φροντιστηριακής υποστήριξης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.