Βίντεο: Μεθυσμένος Ρώσος κλωτσάει επί τρεις ώρες πόρτα για να την ανοίξει και μετά ανακαλύπτει...

Βίντεο: Μεθυσμένος Ρώσος κλωτσάει επί τρεις ώρες πόρτα για να την ανοίξει και μετά ανακαλύπτει...

Η μάχη με το κτίριο είχε αίσια έκβαση... αλλά όχι για την πόρτα

Επί τρεις ολόκληρες ώρες προσπαθούσε ένα εμφανώς μεθυσμένος άνδρας να ανοίξει μια πόρτα που φαινόταν να έχει μπλοκάρει, ώσπου τελικά ανακάλυψε ότι άνοιγε πανεύκολα με ένα κουμπί ασφαλείας που βρισκόταν ακριβώς δίπλα της.

Το βίντεο καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας μιας πολυκατοικίας στη συνοικία Μπαλασίκα, δυτικά της Μόσχας, όπου είχε «παγιδευτεί» ο απελπισμένος (αλλά επίμονος) άνδρας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η «μάχη» του Ρώσου να βγει από το κτίριο διήρκεσε περίπου τρεις ώρες με σύντομα διαλείμματα κατά τα οποία τον βοηθούσε ο εξίσου μεθυσμένος φίλος του.

Κατά τη διάρκειά της απεγνωσμένης «επίθεσης» των δύο ανδρών η πόρτα υπέστη μεγάλες ζημιές αλλά... δεν άνοιξε παρά μόνο ελάχιστα, οδηγώντας και τους δύο στην... υστερία.

Κάποια στιγμή, ο φίλος του πρωταγωνιστή μας παραιτήθηκε και τον άφησε να «χτυπιέται» μόνος του χωρίς αποτέλεσμα.

Στο μονταρισμένο βίντεο που δημοσίευσε η metro, φαίνεται πως η ώρα που ξεκίνησε την προσπάθειά του ο άνδρας με τα μπλε ήταν πεντέμισι το απόγευμα και η ώρα που επιτέλους πρόσεξε το κουμπί που ξεκλειδώνει την πόρτα ακριβώς δίπλα της, και κατάφερε να βγει, ήταν περίπου οχτώμισι το βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑ (5)

@

Το ποντίκι στο 56 δευτερ. πιό έξυπνο. Μια χαρά μπαινόβγαινε, ενώ εκείνος ακόμα δεν....

ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ

ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΣΕ ΜΕ ΣΤΙΓΜΗ ΦΑΝΗΚΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΜΕ ΟΥΡΑ

..

Τον Καρανίκα τον ζωγράφισε στον τοίχο στην αρχή του video.

@

... "πότισε" και τον τοίχο.

Ρωσομεθύστακες!

Ο χειρότερος λαός της Ασίας!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20465779

Ο Σουδανός πρόεδρος Όμαρ ελ Μπασίρ επισκέφθηκε τη Δαμασκό και συναντήθηκε με τον Σύρο ομόλογό του Μπασάρ αλ Άσαντ για την αποκατάσταση των σχέσεων των δύο χωρών στο επίπεδο όπου βρίσκονταν «πριν από τον πόλεμο»

idlib-bomb

«Η έκρηξη έγινε στα όρια της αγοράς Αλ Χαλ, κοντά σε μια θέση των μαχητών που πρόσκεινται στην Τουρκία, σκοτώνοντας τουλάχιστον εννέα ανθρώπους», ανέφερε ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

salman_khasoggi

«Το βασίλειο καταδικάζει την πρόσφατη θέση της αμερικανικής Γερουσίας, η οποία βασίζεται σε ψευδείς καταγγελίες και κατηγορίες, και διατρανώνει την απόλυτη απόρριψη κάθε επέμβασης στις υποθέσεις του»

kim09

Ο «ελέω θεού» ηγέτης της Βόρειας Κορέας πραγματοποίησε μέσα στο έτος περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις που αφορούν θέματα οικονομίας και διπλωματίας της απομονωμένης χώρας του και λιγότερες επισκέψεις σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις