Απίστευτος Τραμπ στους πληγέντες του Πουέρτο Ρίκο: Μας καταστρέψατε τον προϋπολογισμό!

Απίστευτος Τραμπ στους πληγέντες του Πουέρτο Ρίκο: Μας καταστρέψατε τον προϋπολογισμό!

Πετούσε χαρτί στους πληγέντες του τυφώνα «Μαρία», ως βοήθεια, σαν μπασκετμπολίστας που σουτάρει... ελεύθερες βολές!

Απίστευτος Τραμπ στους πληγέντες του Πουέρτο Ρίκο: Μας καταστρέψατε τον προϋπολογισμό!
Προκλητικός απέναντι σε ανθρώπους που έχουν χάσει τα πάντα και με την ψυχρή λογική των αριθμών, ο Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε οργή στους κατοίκους του Πουέρτο Ρίκο, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, δηλώνοντας κατά την επίσκεψή του στις περιοχές που επλήγησαν από τον τυφώνα «Μαρία», ότι το κόστος των καταστροφών έβγαλαν τον αμερικανικό προϋπολογισμό εκτός και ότι αυτό που υπέστησαν δεν είναι πραγματική καταστροφή, καθώς ο τυφώνας Κατρίνα, που είχε πλήξει τις ΗΠΑ, είχε προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές.

«Τα έχουμε κάνει όλα για το Πουέρτο Ρίκο. Δεν ήταν μόνο επικίνδυνο ήταν και ακριβό. Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά έχετε καταστρέψει τον προϋπολογισμό μας. Εχουμε ξοδέψει πολλά χρήματα στο Πουέρτο Ρίκο. Κάθε θάνατος είναι τρομακτικός, αλλά αν δείτε μια πραγματική καταστροφή, όπως η Κατρίνα, με τους εκατοντάδες εκατοντάδων νεκρών και τι συνέβη εδώ με μια καταιγίδα, τότε πραγματικά είναι καταθλιπτικό. Κανένας δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ποιος ήταν ο απολογισμός σας;». Όταν άκουσε τα 16 θύματα, κούνησε με νόημα το κεφάλι του.

Κλείσιμο


Λίγη ώρα αργότερα, ο Αμερικανός πρόεδρος, συμμετείχε ενεργά στη διανομή των προμηθειών με είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες. Η εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ να πετά στο πλήθος των πολιτών του Πουέρτο Ρίκο χαρτιά τουαλέτας, προκάλεσε οργή και θυμηδία. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος και η σύζυγός του Μελάνια, ταξίδεψαν την Τρίτη στο Πουέρτο Ρίκο και την πρωτεύουσα Σαν Χουάν, προκειμένου να επιθεωρήσουν από κοντά τις καταστροφές. Αφού πρώτα δήλωσε πως το κόστος στο Πουέρτο Ρίκο έβγαλε τις ΗΠΑ εκτός προϋπολογισμού, ανέλαβε ο ίδιος να μοιράσει τις προμήθειες, πετώντας χαρτιά τουαλέτας στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Μία εικόνα που προκάλεσε εντύπωση, τόσο γι' αυτή καθ' αυτή την ενέργεια του Αμερικανού προέδρου, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο συμμετείχε ο ίδιος. 

Δείτε το βίντεο...








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης