Βρετανία: 23χρονη μητέρα αυτοκτόνησε μετά από «άρρωστο» τρολάρισμα

Βρετανία: 23χρονη μητέρα αυτοκτόνησε μετά από «άρρωστο» τρολάρισμα

Η Λιάν Μόρισον οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα όταν αρρωστημένα τρολ δημιούργησαν μέχρι και ψεύτικο λογαριασμό στο Tinder με το όνομά της κλείνοντάς της ραντεβού με διάφορους άντρες. 

Βρετανία: 23χρονη μητέρα αυτοκτόνησε μετά από «άρρωστο» τρολάρισμα
Τέλος στη ζωή της έδωσε μία 23χρονη μητέρα ανήμερα των γενεθλίων της μετά από ανελέητο bullying που δέχθηκε από διαδικτυακά τρολ. Η Λιάν Μόρισον οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα όταν αρρωστημένα τρολ δημιούργησαν μέχρι και ψεύτικο λογαριασμό στο Tinder με το όνομά της κλείνοντάς της ραντεβού με διάφορους άντρες.  

Η 23χρονη μητέρα ενός παιδιού έδειχνε να απολαμβάνει τα γενέθλιά της πίνοντας με τους φίλους της. Ωστόσο, πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε όταν επέστρεψε στο σπίτι της στην περιοχή Καμπασμπάρον της Βρετανίας,

Η γιαγιά της, Ιζαμπέλ, που τη μεγάλωσε δήλωσε συντετριμμένη από την απώλεια της νεαρής γυναίκας, που αφήνει πίσω της ένα 4χρονο γιο.

«Της μίλησα το βράδυ πριν από τα γενέθλιά της και ήταν πολύ καλά. Μάλιστα, αδημονούσε για την έξοδο με τους φίλους της. Μου είπε ότι είχε ένα ραντεβού με γιατρό και θεωρώ ότι έπασχε από κατάθλιψη μετά από κάποιες δύσκολες στιγμές τον τελευταίο καιρό, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρό ήταν», δήλωσε η γιαγιά της νεαρής κοπέλας. 

Η ίδια δεν γνώριζε όμως τίποτα για το bullying μέχρι το θάνατο της Λιάν.  Το πτώμα της 23χρονης αναγνωρίστηκε από τον αδελφό της και τον θείο της. 
Κλείσιμο

Φίλοι της στα social media ανέφεραν ότι υπέφερε από κατάθλιψη, ενώ είχε χωρίσει προσφάτως από σχέση της. Η ίδια είχε μιλήσει για online bullying που δεχόταν και για το οποίο είχε κάνει αναφορές στην αστυνομία. 

«Αυτό την οδήγησε στο θάνατο», δήλωσε μέλλος της οικογένειάς της. «Κάποιοι άρρωστοι δημιούργησαν έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Tinder -μία εφαρμογή για γνωριμίες- και της κανόνιζαν έκαναν επαφές με διάφορους τύπους. Έδωσαν στην αστυνομία το όνομα ενός προσώπου που θεωρούσαν ύποπτο και όλοι όσοι γνωρίζουν την Λιάν ελπίζουν ότι θα τιμωρηθεί. Η κοπέλα έλεγε σε όλους ότι ήταν εντάξει, αλλά κανείς δεν ήξερε την πραγματική κατάστασή της που έπρεπε να διαχειριστεί», πρόσθεσε.

Τον Απρίλιο έδωσε ένα δείγμα της τραυματικής εμπειρίας που αναγκαζόταν να ζει στο διαδίκτυο. Έγραψε στο Facebook: Θέλω να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Κανένας δεν θα έρθει σε μένα μέσα από αηδιαστικά ψέματα...»

Δύο ημέρες πριν από το θάνατό της είχε αναρτήσει ένα πιο αισιόδοξο μήνυμα.  Όμως η κολλητή της φίλη μίλησε για το πώς το bullying την οδήγησε σε απόγνωση. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης