Νέα Υόρκη: «Ιερέας» παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έξι πεζούς

Νέα Υόρκη: «Ιερέας» παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έξι πεζούς

Ο άντρας φορούσε ένα λευκό «ράσο» και φώναζε «Αλληλούια! Προσευχηθείτε στον Ιησού», βγαίνοντας από το βανάκι

Νέα Υόρκη: «Ιερέας» παρέσυρε με το αυτοκίνητό του έξι πεζούς
Συνολικά έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι δύο από αυτούς σοβαρά, όταν ένας άντρας, ντυμένος σαν ιερέας, τους παρέσυρε με το λευκό βανάκι που οδηγούσε, στο Κουίνς της Νέας Υόρκης. 

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άντρας, που συνελήφθη αφού έριξε το βανάκι σε μια λιμνούλα και βγήκε πεζός από αυτό με τα χέρια ψηλά, έλεγε: «Αλληλούια! Προσευχηθείτε στον Ιησού». Φορούσε ένα λευκό «ράσο», όμως δεν έχει προς το παρόν διαπιστωθεί αν είναι ιερέας κάποιου θρησκεύματος.

«Τους πέταξε στον αέρα, τουλάχιστον τρία μέτρα ψηλά», είπαν όσοι παρακολούθησαν το συμβάν. «Μια κοπέλα έπεσε μπροστά από το βαν κι εκείνος την πάτησε με το αυτοκίνητο», περιγράφει ένας ακόμα αυτόπτης μάρτυρας. 

Η στιγμή που ο οδηγός του βαν βγαίνει από το όχημα που έχει πέσει στην λιμνούλα ενός πάρκου, καταγράφηκε από περαστικούς σε βίντεο. Φαίνεται ο άντρας, που φορά την λευκή ρόμπα, να βγαίνει από το αυτοκίνητο με τα χέρια του ψηλά, ενώ μοιάζει κάτι να λέει. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, όμως πηγές δήλωσαν στην Daily News ότι ο άντρας φαινόταν να είναι υπό την επήρεια ουσιών.


Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης