Τραγωδία στη Συρία: Ο ISIS σκότωσε τον ανταποκριτή του Russian Today

Τραγωδία στη Συρία: Ο ISIS σκότωσε τον ανταποκριτή του Russian Today

Ο Καλέμπ Αλκατέμπ ήταν μόλις 25 ετών και είχε συνάψει πρόσφατα συμφωνία με το ρωσικό δίκτυο - Τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε Μουουτάζ Γιακούμπ

Μία ακόμη τραγωδία που αγγίζει και τον κόσμο της δημοσιογραφίας, έλαβε χώρα στη Συρία. Τζιχαντιστές σκότωσαν τον μόλις 25 ετών ανταποκριτή του δικτύου Russian Today, ενώ τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε.

Ο Καλέμπ Αλκατέμπ κάλυπτε το ρεπορτάζ για την επέλαση του συριακού στρατού στην επαρχία Χομς. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι μόλις πρόσφατα είχε συνάψει συμφωνία συνεργασίας με το ρωσικό δίκτυο, μεταδίδοντας σημαντικότατες πληροφορίες από το μέτωπο του πολέμου.Η τελευταία ζωντανή ανταπόκρισή του από την πόλη αλ Σούκνα ήταν μόλις πριν από έξι ώρες. Το τελευταίο του σχόλιο, το οποίο ανέβασε στο Facebook, μαζί με την ένδειξη από το google earth της τοποθεσίας που βρισκόταν, ήταν... «ω Θεέ μου». Από τότε χάθηκαν τα ίχνη του και μόλις πριν λίγη ώρα πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.

Εκτός από τον 25χρονο πολεμικό ανταποκριτή, από τον βομβαρδισμό των τζιχαντιστών τραυματίστηκε και ο καμεραμάν που τον συνόδευε, Μουουτάζ Γιακούμπ, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, ο Γιασκούμπ δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του. 

ΣΧΟΛΙΑ (3)

ΚΩΣΤΑΣ

Το παράδοξο σε όλη την ιστορία είναι: που βρίσκουν πυρομαχικά και όπλα οι Τζιχαντιστές;Όλοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι τους πολεμούν όλοι κάνουν τάχα πως είναι εχθροί τους....ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΌΠΛΑ;

XYZ

Κάποιος πετρελαιάς φαντάζομαι

ΝΚ

Μήπως κάποιος Σουνίτης Σουλτάνος ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης