Φρίκη για 15χρονη: Ζήτησε βοήθεια από άγνωστο μετά το βιασμό της και εκείνος... τη βίασε

Φρίκη για 15χρονη: Ζήτησε βοήθεια από άγνωστο μετά το βιασμό της και εκείνος... τη βίασε

Διπλό ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στη βρετανική πόλη

Φρίκη για 15χρονη: Ζήτησε βοήθεια από άγνωστο μετά το βιασμό της και εκείνος... τη βίασε
Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην πόλη του Μπέρμιγχαμ η αδιανόητη ιστορία μιας 15χρονης κοπέλας, η οποία έπεσε θύμα βιασμού από δύο ξεχωριστούς δράστες μέσα σε λίγες ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, η οποία απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για τη διπλή επίθεση να εμφανιστεί ώστε να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο ανδρών ο εφιάλτης της έφηβης ξεκίνησε αργά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

Η 15χρονη βρισκόταν στον σιδηροδρομικό σταθμό του Γουίτον μαζί με μια φίλη της, όταν τις προσέγγισε ένας άνδρας ο οποίος έπεισε τη μία νεαρή να τον ακολουθήσει. Αφού την παρέσυρε σε ένα σκοτεινό και απομονωμένο σημείο του σταθμού, ο άνδρας κακοποίησε την 15χρονη. Όταν την άφησε να φύγει μετά από μερικές ώρες, ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα και το κορίτσι, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, σταμάτησε ένα αμάξι έξω από τον σταθμό για να ζητήσει βοήθεια. Τότε όμως συνέβη το αδιανόητο: Ο οδηγός του αυτοκινήτου αντί να βοηθήσει τη 15χρονη της ζήτησε να μπει στο αυτοκίνητο, τη μετέφερε σε ερημική τοποθεσία και εκεί την βίασε.

Κλείσιμο
Με βάση την κατάθεση της νεαρής, και οι δύο δράστες ήταν 20-25 χρονών, με ασιατικά χαρακτηριστικά και αρκετά σωματώδεις.

Η κοπέλα βρίσκεται υπό ψυχιατρική παρακολούθηση, με τους γιατρούς να επισημαίνουν ότι θα περάσει αρκετός καιρός μέχρι να αρχίσει να συνέρχεται από τον εφιάλτη της.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης